Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ponta nu vrea sa inchida hipermarket-urile in weekend

România Liberă România Liberă,
Ponta nu vrea sa inchida hipermarket-urile in weekend

Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca propunerea liberala ca hipermarketurile sa fie inchise duminica nu este o masura buna. continuă pe România Liberă

Ponta nu vrea sa inchida hipermarket-urile duminica

Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca propunerea liberala ca hipermarketurile sa fie inchise duminica nu este o masura buna.

Victor Ponta, despre propunerea de a fi inchise hipermarket-urile in weekend: Eu cred ca e bine sa le lasam deschise, ca oamenii sa lase bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a multumit in cadrul sedintei de Guvern de miercuri ministrului Agriculturii si celorlaltor institutii care au vorbit cu retailerii. Ponta a anuntat ca se vor afisa preturile cu.

Efectul protestelor si al scandalului Holzindustrie Schweighofer: Ponta vrea sa interzica exporturile de lemn

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, o ordonanta de urgenta privind interzicerea exportului ilegal de lemne.

Ponta vrea sa mai guverneze inca 10-15 ani

Premierul Victor Ponta vrea sa mai stea inca 10-15 ani la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului de Interne si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificata plata, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )