Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prejudiciul in Dosarul Hexi Pharma a fost stabilit la 51 de milioane de lei (VIDEO)

B1 B1,
Prejudiciul in Dosarul Hexi Pharma a fost stabilit la 51 de milioane de lei (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a creat un prejudiciu de 51 de milioane de lei doar in perioada 2014-2016, au stabilit procurorii Parchetului General, informeaza B1 TV. Potrivit acestora, firma a incheiat cu. continuă pe B1

Procurorul general Augustin Lazar: Dupa toate datele pe care le avem, marti, s-ar putea calcula un prejudiciu in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca in cursul zilei de marti se va calcula un prejudiciu in dosarul Hexi Pharma. Cu totii ne-am dori sa avem un ritm cat.

Iohannis face un efort imens pentru a musamaliza dosarul Hexi Pharma. Ponta: Eu zic ca la Colectiv a fost nevoie sa moara oameni, acum a fost nevoie sa moara Condrea

Conspiratii si atacuri intre politicieni si servicii! Decesul subit al lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a provocat un val de reactii in mediul public. Asasinat, accident sau sinucidere. Care ar f.

Iohannis face un efort imens pentru a musamaliza dosarul Hexi Pharma. Ponta: Eu zic ca la Colectiv a fost nevoie sa moara oameni, acum a fost nevoie sa moara Condrea (VIDEO)

Conspiratii si atacuri intre politicieni si servicii! Decesul subit al lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a provocat un val de reactii in mediul public. Asasinat, accident sau sinucidere. Care ar f.

Teodor Atanasiu: Nici dosarul privind moartea lui Dan Condrea, nici dosarul Hexi Pharma nu sunt de siguranta nationala (VIDEO)

Teodor Atanasiu, membru in Comisia de control a activitatii SRI, a declarat luni ca nici dosarul Hexi Pharma, nici cel al mortii lui Dan Condrea nu sunt cazuri de siguranta nationala. Cazul Hexi.

Moartea lui Dan Condrea: Procurorul general spune ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma a fost filat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca nu sunt indicii ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.

UPDATE. Noi informatii in dosarul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a avut contracte de 51 milioane lei (Parchetul General)

Parchetul General face publice noi date in dosarul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre contacte cu 152 de spitale in valoare de aproximativ 51 de milioane de lei.

Parchetul General: 51 de milioane de lei, prejudiciul adus de Hexi Pharma

Prejudiciul oficial adus de firma Hexi Pharma este de 51 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Parchetului. Compania condusa pana de curand de Dan Condrea a avut contracte cu 152 de unitati.

Procurorul General al Romaniei: Nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma ar fi fost filat. Dan Condrea ar fi stiut ca va fi chemat la audieri

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma ar fi fost filat. Dosarul va fi preluat in aceasta dimineata la.

Avocata firmei Hexi Pharma s-a prezentat la Parchetul General (VIDEO)

Audierile martorilor-cheie in dosarul Hexi Pharma continua. Marti dimineata s-a prezentat la sediul Parchetului General avocata firmei lui Dan Condrea, informeaza B1 TV. Aceasta a refuzat sa dea.

Patru teorii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea

Cea mai buna echipa de jurnalisti de investigatie va prezinta informatii in exclusivitate in aceasta seara, la Sinteza Zilei, despre enigmele disparitiei patronului Hexi Pharma, Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )