Libnet.ro
UNICEF

21:31

Un preot din judetul Arad a fost gasit mort, impuscat in cap, pe terenul unei pescarii detinute de familia sa

Adevărul Adevărul,
Un preot din judetul Arad a fost gasit mort, impuscat in cap, pe terenul unei pescarii detinute de familia sa

Preotul ortodox din localitatea aradeana Hasmas a fost gasit mort, impuscat in cap, miercuri, pe terenul unei pescarii care apartine familiei sale, procurorii avand in acest moment doua ipoteze, sinucidere sau accident. continuă pe Adevărul

Un preot din Arad a fost gasit impuscat in cap. Sotia l-a descoperit

Un preot din Arad a fost gasit mort, impuscat in fata. Sotia a fost cea care a facut descoperirea ingrozitoare. Slujitorul bisericii, in varsta de 54 de ani, a mers la pescaria pe care o avea in apropiere de localitat.

Un barbat a fost gasit mort in sant, pe un drum din Lazuri

Politia a luat in calcul ipoteza unui accident, dar pe trupul barbatului si pe bicicleta nu au fpst gasit nici un semn de accident.

ALERTA! Un cunoscut preot din Romania s-a impuscat in cap. Detalii de ultim moment

Preotul Pele Cucu din localitatea Hasmas, judetul Arad, s-a impuscat in cap cu o arma de vanatoare de calibru 12 mm. inca nu se stie cum s-a intamplat accidentul. Nu se stie exact cum s-a.

Rasturnare de situatie in cazul preotului gasit mort. Politistii iau acum in calcul si un posibil atac

O informatie de ultima ora socheaza pe toata lumea din Arad. Preotul Pele Cucu 54 de ani) din localitatea aradeana Hasmas s-a impuscat in cap! Preotul se afla pe proprietatea sa, o pescarie aflata.

Descoperire socanta in Bistrita Nasaud. A fost gasit spanzurat la doar 19 ani

Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit fara suflare de tatal sau, chiar in magazia casei. Tragedia s-a petrecut in satul Livezile din judetul Bistrita Nasaud. Cel care l-a gasit pe barbat.

Un preot din Vaslui si-a pus stupii n cimitir / Protopopul l-a sfatuit sa-i mute, dupa ce oamenii s-au plns ca sunt atacati de albine

Un preot din comuna vasluiana Laza, care si-a amplasat stupii in cimitirul bisericii la care tine slujbe, a fost sfatuit de conducerea Protopopiatului Vaslui sa gaseasca alt loc in care sa-si mute stupii, scrie Agerpres.

TESTAMENTUL lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani! MESAJ CUTREMURATOR catre CLASA POLITICA

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu, fost lider al PNTCD intre 1990 si 1995, a fost gasit dupa 23 de ani, au anuntat Fundatia Corneliu Coposu si Asociatia 21 Decembrie 1989. Ani la rand dupa moa.

Un tanar de 19 ani s-a spanzurat in camara casei sale. El a fost gasit cu o cutie de lac in mana

Un tanar de 19 ani din comuna Livezile a fost gasit spanzurat, luni dimineata, in camara casei sale. Tatal tanarului a fost cel care a facut descoperirea. Acesta spune ca isi cauta baiatul inca de vineri, insa nu i-a trecut prin cap sa intre si in camara.

Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro.

UPDATE Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro. 29 Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a declarat, pentru Mediafax, ca incendiul a fost lichidat si pacientii au revenit in saloane. Incendiul nu s-a manifestat cu flacara deschisa, ci doar cu degajare mare de fum din cauza unei defectiuni la un ventilator. 158 de pacienti au fost evacuati, mare parte dintre ei de catre personalul medical.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )