Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca sa demisioneze Guvernul

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca sa demisioneze Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca Guvernul sa demisioneze. Vom avea un Guvern interimar. Consultarea cu partidele va avea loc maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca asteapta oficial demisia Guvernului Ponta, apoi va convoca partidele la consultari pentru a desemna un nou premier. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca, a spus seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie la Cotroceni, dupa pranz

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Klaus Iohannis: Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al natiunii romane / Consultari cu partidele, maine, cel tarziu poimaine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al natiunii romane, iar Oamenii au aratat clar ce asteapta: schimbare. In fine, tarziu, foarte tarziu guvernul a demisionat. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. Daca s-ar fi impus respectarea normelor si a legilor, niciunul nu ar fi trebuit sa moara. Iohannis spuna ca politicienii au inteles foarte tarziu ca nu pot ignora vointa poporului. Seful statului a adaugat ca Urmatorul guvern va trebui sa vina cu solutii. Iohannis a anuntat consultari cu partidele, pentru nominalizarea unui nou premier, maine, cel tarziu poimaine.

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului.

Presedintele Poloniei, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 10:47 Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni pe omologul sau din Polonia, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe Facebook. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, insotit de o scurta declaratie scrisa. Sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii, a solidaritatii si, pana la urma, a tariei sale. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti, scrie seful statului in postare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2546 seconds )