Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit. continuă pe Hotnews

Eroii de la Colectiv, Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, decorati post-mortem

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler lui Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, in semn de apreciere pentru curajul, altruismul si daruirea de care au dat dovada in timpul tragicului eveniment de la Clubul Colectiv din Bucuresti.

Eroii tragediei de la clubul Colectiv: Muzicianul Adrian Rugina si fotograful Claudiu Petre au murit salvand alti tineri din flacari. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita lor

Adrian Rugina 38 de ani), tobosarul trupei Bucium, si Claudiu Petre 36 de ani), fotograf si blogger, si-au pierdut viata in incendiul de vineri seara de la clubul Colectiv, salvand alti tineri din flacari. Cei doi au iesit initial la timp din club, nevatamati, insa s-au intors in cladire incercand sa ajute alti oameni sa scape din incendiu. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita celor doi, ei nefiind singurii care si-au riscat sau pierdut viata pentru a salva alti oameni din flacari, potrivit Digi 24.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe Facebook. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, insotit de o scurta declaratie scrisa. Sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii, a solidaritatii si, pana la urma, a tariei sale. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti, scrie seful statului in postare.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului. Presedintele s-a dus la locul incendiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor. Presedintele a ajuns la locul accidentului. El a tinut un moment de reculegere.

Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie

Presedintele Klaus Iohannis ajuns joi la Spitalul Floreasca, unde a declarat, inainte de a vizita persoanele ranite, ca are indicii ca tragedia de la clubul Colectiv s-a produs din cauza ignorarii normelor si a legilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )