Libnet.ro
UNICEF

05:15

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor. continuă pe România Liberă

Ce scrie presa straina despre protestele din Capitala

Principalele agentii de presa internationale au scris despre protestele care au loc, marti seara, la Bucuresti, dupa incendiul din clubul Colectiv. Stirile Reuters, Associated Press si Agence France-Presse au fost preluate de alte publicatii internationale.

Iohannis, mesaj dupa protestele din Bucuresi: Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor

Presedintele Klaus Iohannis a publicat un mesaj pe Facebook dupa protestele din aceasta seara din Bucuresti, unde peste 25. 000 de oameni au cerut demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, vicepremierului Gabriel Oprea si premierului Victor Ponta.

Mesajul presedintelui Iohannis dupa dezastrul din Club Colectiv: Sunt cutremurat. Asigur familiile de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare

Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs in aceasta seara in centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toti, pentru natiunea noastra si pentru mine personal. in aceste momente dureroase, imi exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile celor afectati de aceasta tragedie.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Presedintele Poloniei: Eu si Klaus Iohannis consideram ca prezenta NATO in aceasta parte a Europei trebuie intensificata. Vom incerca sa-i convingem si pe partenerii nostri din Alianta /Nord Stream 2 nu are nici baza economica, nici de alta natura

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a spus marti, dupa intalnirea de la Cotroceni cu Klaus Iohannis, ca nu are absolut nicio indoiala ca Romania este partenerul strategic din regiune si ca ambii presedinti considera ca prezenta NATO trebuie intensificata.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Reactie prompta a lui Iohannis dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie prompta dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti si a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele polonez Andrzej Duda

Klaus Iohannis l-a primit marti dimineata, pe platoul de ceremonii de la Palatul Cotroceni, pe presedintele polonez, Andrzej Duda, urmand ca cei doi sa aiba convorbiri si sa sustina o declaratie de presa comuna, informeaza Mediafax.

Presedintele Poloniei, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 10:47 Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni pe omologul sau din Polonia, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe Facebook. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, insotit de o scurta declaratie scrisa. Sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii, a solidaritatii si, pana la urma, a tariei sale. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti, scrie seful statului in postare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )