Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011 * Vineri, cotatia a ajuns sub 1. 700 dolari uncia la New York, inregistrand cel mai puternic declin din ultimele patru luni Pretul aurului a scazut vineri, pe piata futures din SUA, sub 1. 700 dolari uncia, consemnand cel mai important declin din ultimele patru luni si jumatate, dupa ce administratia de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului locurilor de munca noi, in octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

MRU: ARD este cea mai buna alianta din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, ci o fratie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna.

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

Monstrul cu 70 de etaje din Moscova. Rusii au investit un miliard de dolari in cea mai inalta cladire din Europa

Turnul Shard din Londra a pierdut titlul de cea mai inalta cladire din Europa. A fost detronat de un zgarie-nori din Moscova, care are cu 29 de metri mai mult. Uriasa cladire are 339 de metri inaltime si o.

Cea mai mare retea de braconaj din judetul Bacau, destructurata de politisti

Zeci de masini ale Politiei si 120 de politisti au descins in patru localitati din judetul Bacau, la 36 de suspecti, acuzati in doua dosare de braconaj si detineri ilegale de arme, relateaza sursele de presa.

Cea mai mare retea de braconaj din judetul Bacau, destructurata de politisti

Patru localitati din judetul Bacau au fost impanzite de procurori si mascati in cautarea braconierilor. Zeci de masini ale Politiei si 120 de politisti au descins la 36 de suspecti, acuzati in doua.

Cel mai mare parc fotovoltaic din tara incepe sa produca in 2013

Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, cu o putere instalata de 12 MW, va incepe sa produca in primele zile din 2013, in Mehedinti, in urma unei investitii de 16,5 milioane de euro, au declarat reprezentantii grupului UTI, care va asigura lucrarile de montaj si instalatii.

Utile: 7 alimente care iti ridica moralul; Alimentatia raw vegan - gustoasa si sanatoasa; Macesele, cea mai buna sursa de vitamina C

Acupunctura are ac de cojocul a peste 100 de boli. Terapia cu ace poate trata o gama larga de afectiuni si are avantajul ca nu prezinta efecte adverse, motive pentru care tot mai multe persoane apeleaza la. Te afecteaza schimbarea vremii? Afla ce leacuri poti folosi ca sa te simti mai bine. Trecerea de la vremea frumoasa la cea ploioasa si rece, umiditatea crescuta, oscilatiile presiunii atmosferice - toate acestea.

Cifrele nu mint: Steaua este echipa cea mai puternica din Liga 1

Statisticile onlinesport arata cele mai bune cifre pentru Steaua, cote pe care pana acum in 14 etape nici o alta echipa din Liga 1 nu le-a atins.

Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Patru dintre cele mai costisitoare dezastre naturale au avut loc in Statele Unite in mai putin de 20 de ani. Japonia si China sunt alte doua tari puternic afectate de dezlantuirea naturii. Japonia: Cutremurul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )