Libnet.ro
UNICEF

22:45

Preturile alimentelor au CRESCUT in luna mai. Tinta de inflatie a BNR, RATATA din nou.

România Liberă România Liberă,
Preturile alimentelor au CRESCUT in luna mai. Tinta de inflatie a BNR, RATATA din nou.

Preturile la alimente au crescut cu 0. 8% in luna mai, transmite Realitatea TV. Inflatia a ajuns luna trecuta de 5. 32%, in contextul unei deprecieri record a leului. Preturile pentru cartofi au crescu in aceasta perioada cu 21%, iar fructele au fost cu 11% mai scumpe decat in luna aprilie. Banca Nationala a Romaniei estimeaza ca rata inflatiei va atinge 3. 5% si ca ea va cobora anul viitor. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Preturile alimentelor au CRESCUT in luna mai.

Preturile la alimente au crescut cu 0. 8% in luna mai, transmite Realitatea TV. Inflatia a ajuns luna trecuta de 5. 32%, in contextul unei deprecieri record a leului. Cartofii au crescu in aceasta perioada cu 21%, iar fructele au fost cu 11% mai scumpe decat in luna aprilie. In curs de actualizare.

Rata inflatiei a crescut cu 0,23% in luna mai. Productia industriala a crescut in primele 4 luni cu 8,2%

Preturile de consum ale populatiei au crescut in mai cu 0,23% fata de luna anterioara, iar rata anuala a inflatiei a urcat la 5,32%, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica.

BMW isi pastreaza coroana, vanzari peste Audi si Mercedes in luna mai.

BMW ramane liderul mondial al segmentului de piata ocupat de masinile de lux. Vanzarile BMW au crescut in luna mai cu 8%, pana la 139. 161 unitati, mai mult fata de principalii rivali, Audi si Mercedes, conform autonews. com. Cresterile vanzarilor BMW din luna mai au fost ajutate mai ales de situatia pozitiva de piete precum cea americana sau chineza, unde a inregistrat cresteri de zece procente, respectiv unsprezece. Dupa primele cinci luni BMW a totalizat la nivel mondial vanzari de 651.

Pretul alimentelor a crescut cu 6,93% in ultimul an: Cartofii s-au scumpit doar in luna mai cu peste 20%

Alimente din ce in ce mai scumpe, salarii crescute cu doar cateva procente si o moneda nationala din ce in ce mai slaba. Cam asa arata in mare situatia economica a romanilor, care se confrunta pe zi ce.

Preturile de consum au crescut cu 0,2%

Indicele preturilor de consum IPC) in luna mai a anului curent fata de luna precedenta este 100,23%, iar fata de luna aferenta anului trecut este 105,32%, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )