Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima zapada din acest sezon: A nins in Masivul Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine

B1 B1,
Prima zapada din acest sezon: A nins in Masivul Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine

Prima ninsoare din acest sezon la munte. in Masivul Bucegi, la peste 2. 000 metri altitudine, crestele muntilor au fost acoperite de un strat de zapada, iar mercurul termometrelor a scazut sub zero grade Celsius. continuă pe B1

Prima NINSOARE din acest sezon, la Varful Omu

Prima zapada din acest sezon a cazut, in noaptea de vineri spre sambata, la Varful Omu, in Masivul Bucegi, salvamontistii recomandandu-le turistilor care urca pe munte sa se echipeze corespunzator in cond.

A nins la Varful Omu. Prima zapada care anunta apropierea noului sezon alb.

Prima zapada din acest sezon a cazut, in noaptea de vineri spre sambata, la Varful Omu, in Masivul Bucegi, salvamontistii recomandandu-le turistilor care urca pe munte sa se echipeze corespunzator in conditiile in care temperaturile din varful muntelui sunt mult mai mici decat cele din statiuni, conform Mediafax. Primii fulgi de zapada din acest sezon au cazut la peste 2. 000 de metri altitudine, la Varful Omu, in Masivul Bucegi, insa stratul de zapada nu este consistent, masurand cativa .

Faza zilei in sport: Cel mai prost batut corner din acest an

Fotbalistul armean Aras Ozbiliz a fost protagonistul a ceea ce ar putea fi cel mai prost batut corner din acest an. S-a intamplat marti seara, in timpul meciului dintre Armenia si Danemarca, din grupa B a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )