Libnet.ro
UNICEF

21:15

Primele imagini cu accidentul rutier in care a fost implicat actorul George Clooney

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu accidentul rutier in care a fost implicat actorul George Clooney

Au aparut primele imagini cu accidentul rutier in urma caruia George Clooney a ajuns la spital. Actorul american, in varstade 57 de ani, a lovit o masina in timp ce mergea pe un. continuă pe Antena3

VIDEO Momentul accidentului n care a fost implicat actorul George Clooney, surprins de camerele de supraveghere

Au aparut primele imagini ale accidentului in care a fost implicat actorul George Clooney. Momentul impactului dintre scuterul condus de actor si un camion de mici dimensiuni a fost surprins de camerele video din zona.

George Clooney, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier: Care este starea actorului (FOTO)

Celebrul actor George Clooney, in varsta de 57 de ani, a fost externat din spital, dupa ce acesta a fost ranit intr-un accident rutier provocat in Costa Corallina din Sardinia, Italia. Potrivit medicilor,.

Razvan Ciobanu, criza de nervi la audierile in dosarul Droguri pentru VIP-uri! Primele imagini

In dosarul Stupefiante pentru Vipuri au fost audiate nume grele din showbiz si anume Elis Armeanca, Ramona Badulescu si Razvan Ciobanu. Din primele informatii, Elis Armeanca este citat in calitate.

Printul Louis a fost botezat. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle, fermecatoare in primele imagini de la eveniment FOTO

Printul Louis Arthur Charles, al treilea copil al ducilor de Cambridge, a fost botezat in cadrul unei ceremonii restranse. Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au atras si de aceasta data atentia prin eleganta si stil.

Primele imagini cu copiii salvati din pestera din Thailanda (VIDEO)

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publicamiercuri. Baietii, dar si antrenorul lor de fotbal sunt internati in.

VIDEO Primele imagini video cu baietii salvati din pestera inundata din Thailanda i arata pe copii slabiti, dar facnd cu mna

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publica miercuri. Videoul ii arata pe baieti pe paturile de spital si vizibil slabiti si sub influenta sedativelor, dar gasesc puterea sa isi fluture mainile in semn de salut, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )