Libnet.ro
UNICEF

14:15

Procuror trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Voia sa scape un afacerist de un dosar penal

Adevărul Adevărul,
Procuror trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Voia sa scape un afacerist de un dosar penal

Vasile Balaican, care a fost procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta. Acesta luase spaga de afaceristul Razvan Dimoftache, pentru a-l scapa de un dosar penal. continuă pe Adevărul

Emanoil Bocean, fost consilier al lui Chiliman, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Emanoil Bocean, fost consilier personal al lui Andrei Chiliman, este acuzat de procurorii DNA ca a pretins bani de la oameni de afaceri pentru ca, in schimb, sa ii ajute pe acestia sa castige.

Procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, Vasile Balaican, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. in acelasi dosar, un sofer este cercetat pentru cumparare de influenta.

Procuror trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata sub control judiciar, a lui Vasile Balaican, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, la data faptei, retinut pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta si in stare de libertate, si a lui Razvan Dimoftache, fiind retinut pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta, potrivit unui comunicat remis redactiei.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui, trimis in judecata de DNA chiar inainte de alegeri

Primarul comunei vasluiene Berezeni, Iulian Miliare, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de coruptie intr-un dosar ce vizeaza acordarea de subventii unei asociatii agricole din comuna.

Fostul adjunct al Politiei Capitalei, Roberto Ababei, condamnat pentru trafic de influenta

Comisarul sef Roberto Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei,a fost condamnat marti de magistratii Tribunalului Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influent. Ababei este acuzat ca a primit 13. 000 de euro de la doi oameni de afaceri, cercetati intr-un dosar de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Trei barbati din Dambovita trimisi in judecata la Alba Iulia pentru trafic international de droguri

Trei barbati din Dambovita au fost trimisi in judecata la Alba Iulia pentru trafic international de droguri. Unul dintre inculpati este membru al temutei grupari infractionale Ghenosu.

Inspector din cadrul Primariei Sectorului 1, din nou in vizorul DNA, pentru coruptie

Un inspector din cadrul Primariei Sectorului 1, Razvan Iordan, este vizat de DNA intr-un nou dosar, pentru fapte de coruptie, comise in perioada 2009-2016, conform unor surse judiciare. in acest dosar, procurorii anticoruptie din Ploiesti fac perchezitii la noua locatii din Bucuresti si Constanta.

Cutremur in sanatate. 77 de medici oncologi, urmariti penal de DNA pentru luare de mita

DNA arunca in aer lumea medicala. Procurorii anti-coruptie au inceput urmarirea penala contra a 77 de medici oncologi pe care ii acuza de luare de mita. Comunicatul DNA in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )