Libnet.ro
UNICEF

11:15

EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui, trimis in judecata de DNA chiar inainte de alegeri

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui, trimis in judecata de DNA chiar inainte de alegeri

Primarul comunei vasluiene Berezeni, Iulian Miliare, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de coruptie intr-un dosar ce vizeaza acordarea de subventii unei asociatii agricole din comuna. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp rupe tacerea privind acuzatiile de violentadomestica: dezvaluiri desprerelatia starului cu sotia

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp 52 de ani), comediantul american Doug Stanhope 49 de ani), a decis sa rupa tacerea in ceea ce priveste acuzatiile de violenta domestica aduse actorului de catre sotia sa, actrita Amber Heard 30 de ani), dezvaluind ca aceasta minte si ca a incercat sa-l santajeze pe superstar.

Unul dintre cei mai periculosi oameni din lume a fost prins de FBI

Unul dintre cei mai cautai oameni din Statele Unite a fost prins de FBI. Barbatul a fost dat in cautare internationala, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata in fata familiei si.

Lovitura pentru milioane de utilizatori! Unul dintre cele mai populare site-uri ilegale a fost interzis

Celebrul site Putlocker a fost blocat pentru utilizatorii din Marea Britanie. Site-ul oferea ilegal filme prin video streaming iar Motion Picture Association of America a apelat la justitie impotriva site-ului,.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

incepe razboiul in Anglia: Cei mai tari doi antrenori din lume se vor bate in noul sezon din Premier League

Doi dintre cei mai tari antrenori din lume se vor confrunta in noul sezon din Premier League. Si nu oricum, ci chiar in acelasi oras. Este vorba despre Mourinho si Guardiola, antrenori la Manchester.

Lanidor intra in retail-ul de fashion din Romania cu brandul LA Woman

Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100. 000 de euro.

Afacerile Xella Romania urca la peste 12 mil. euro, sustinute de vanzarile din rezidential: ,,Piata de zidarie din BCA depaseste 100 mil. euro

Afacerile Xella Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de blocuri din beton celular autoclavizat BCA) la nivel local, au depasit anul trecut 12 milioane de euro, fiind sustinute de constructia de case noi, dar mai ales datorita.

inca un ministru din Guvernul Ponta este vizat de DNA - surse

Lista ministrilor din guvernele Ponta care sunt anchetati de DNA se ingroasa incet si sigur. Potrivit unor surse juridice, unul dintre cei mai importanti fosti ministri PSD face obiectul unui nou.

Nepasarea autoritatilor ar putea distruge unul dintre putine coruri de camera din tara

Unul dintre cele mai vechi coruri din tara, Camerata Academica Porolissensis Zalau, asteapta de zeci de ani sa capete statut profesionist, care sa ii permita independenta financiara.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )