Libnet.ro
UNICEF

06:45

Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

B1 B1,
Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa scolara, a fost data afara din scoala unde preda. Dascalul care a contrazi-o pe Gabriela Firea. continuă pe B1

Profesoara care a criticat modul in care este administrata Capitala a fost data afara, fara sa fie anuntata. Liviu Dragnea, revoltat de acest caz: L-am informat pe ministrul Educatiei. Reactia Gabrielei Firea

Cristina Tunegaru, profesoara din Bucuresti care a criticat modul in care este administrata Capitala, sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a fost data afara de la Scoala Generala nr. 95, unde preda Limba si Literatura Romana, fara sa fie anuntata sau evaluata.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, anunta pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, spune ca a fost data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda. UPDATE: Inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, a explicat pentru HotNews. ro ca postul ocupat de Cristina Tunegaru a fost solicitat de un cadru didactic titular.

SOC: Mariana MOCULESCU, STRANGULATA si lasata FARA AER ! (FOTO)

Mariana Moculescu, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, se confrunta cu noi probleme in viata sentimentala. Parea ca si-a gasit stabilitatea langa iubitul afacerist cu care s-a mutat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2008 seconds )