Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, spune ca a fost data afara de la scoala unde preda

Hotnews Hotnews,
 Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, spune ca a fost data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda. UPDATE: Inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, a explicat pentru HotNews. ro ca postul ocupat de Cristina Tunegaru a fost solicitat de un cadru didactic titular. continuă pe Hotnews

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, anunta pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda.

Profesoara care a criticat modul in care este administrata Capitala a fost data afara, fara sa fie anuntata. Liviu Dragnea, revoltat de acest caz: L-am informat pe ministrul Educatiei. Reactia Gabrielei Firea

Cristina Tunegaru, profesoara din Bucuresti care a criticat modul in care este administrata Capitala, sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a fost data afara de la Scoala Generala nr. 95, unde preda Limba si Literatura Romana, fara sa fie anuntata sau evaluata.

Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa scolara, a fost data afara din scoala unde preda. Dascalul care a contrazi-o pe Gabriela Firea.

Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu sa explici unui parinte care vine din epoca stalinista ca Eminescu si Creanga nu se mai studiaza la gimnaziu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul profesoarei de limba romana, Cristina Tunegaru, care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa.

Gabriela Firea, GAFA de proportii in alegerea noului logo pentru Bucuresti. Imaginea este aproape identica cu cea reprezentativa pentru orasul taiwanez New Taipei (FOTO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cine este castigatorul concursului organizat de institutia pe care o conduce cu privire la logo-ul Bucurestiului. Astfel, premiul i se acorda.

Gabriela Firea a numit director interimar la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor un medic veterinar din Craiova

Gabriela Firea a numit director interimar la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor un medic veterinar din Craiova- Laurentiu Viorel Badea. Inainte de a ocupa aceasta functie, el a lucrat ca administrator la un cabinet veterinar din Craiova - VIOVET SRL, si a fost director la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Dunare-Olt. La inceputul anilor 2000 a fost electrician la SC INDA SRL din Craiova si administrator la SC VECHEA MACELARIE din Craiova.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita e calea cea mai sigura catre reusita, merita respectata si sarbatorita la un gratar

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea,a afirmat, luni, intr-un mesaj adresat bucurestenilor cu ocazia zilei de 1 Mai, faptul ca munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita

Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional, a afirmat, luni, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,309 seconds )