Libnet.ro
UNICEF

08:16

CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene UE) pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale, potrivit unui comunicat al institutiei.

CE vrea ca importurile de vinuri din Republica Moldova sa fie liberalizate urgent catre UE

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis incepand cu 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, conform Mediafax .

UE reactioneaza la presiunile Rusiei: Bruxelles-ul vrea liberalizarea de urgenta a ...

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis din 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, informeaza Mediafax. Citeste si Vladimir Putin: Uniunea Europeana nu are nevoie de vinurile din R. Moldova Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si .

Interlop din Republica Moldova, arestat in Bucuresti pentru trafic cu tigari

Liderul lumii interlope din Republica Moldova, Ion Gusan, a fost arestat preventiv pentru trafic cu tigari, in urma unei decizii luate noaptea trecuta de catre Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Agerpres.

MFE contracteaza experti BEI pentru implementarea proiectelor din transport si mediu

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a incheiat, astazi, un acord cu Banca Europeana de Investitii BEI) pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele transport si mediu, finantate din fonduri europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )