Libnet.ro
UNICEF

12:30

Interlop din Republica Moldova, arestat in Bucuresti pentru trafic cu tigari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Interlop din Republica Moldova, arestat in Bucuresti pentru trafic cu tigari

Liderul lumii interlope din Republica Moldova, Ion Gusan, a fost arestat preventiv pentru trafic cu tigari, in urma unei decizii luate noaptea trecuta de catre Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lider interlop din Republica Moldova, retinut in Romania

Ion Gusan, zis Patron un temut hot in lege moldovean al carui nume figureaza si in ancheta legata de tentativa de asasinat comisa de Vitalie Proca asupra bancherului rus Gherman Gorbuntov a fost retinut vineri de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea.

Bautura de vin rosu, cel mai bine vandut vin imbuteliat in Republica Moldova

Patru ani la rand cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Republica Moldova este compania Suvorov-Vin, arata Studiul de analiza al industriei vinicole din Republica Moldova 2008-2012), realizat de Business Intelligent Service pentru proiectul CEED II.

Bautura de vin rosu este unul dintre cele mai bine vandute vinuri imbuteliate in Republica Moldova

Patru ani la rand cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Republica Moldova este compania Suvorov-Vin, arata Studiul de analiza al industriei vinicole din Republica Moldova 2008-2012), realizat de Business Intelligent Service pentru proiectul CEED II.

Prima fabrica de biogaz la nivel industrial din Republica Moldova

Vineri, 20 septembrie, pe teritoriul fabricii de zahar din Drochia, care apartine companiei Sudzucker Moldova, a avut loc ceremonia de punere in functiune a fabricii de producere a biogazului din borhot de sfecla de zahar, rezultat din procesul de producere a zaharului din sfecla.

Eurolines a deschis o agentie TUI Travel Center in Republica Moldova

Touring Europabus, membra a Grupului Eurolines, condus de omul de afaceri Dragos Anastasiu, a inaugurat prima agentie TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chisinau, la doi ani de la lansarea brandului german in Romania,.

Eurolines inaugureaza o agentie TUI TravelCenter in Republica Moldova

Touring Europabus, membra a Grupului Eurolines, a inaugurat astazi prima agentie TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chisinau, conform unui comunicat de presa.

Vrancea, primul judet din campania de promovare a vinului din Republica Moldova

Mai multi voluntari ai filialei Vrancea din cadrul Platformei Civice Actiunea 2012 au demarat o campanie-pilot de sustinere si promovare a vinului produs in Republica Moldova pe piata din Romania.

Un fost director din RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu-Viorel Jianu, fost director in cadrul RATB, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

UPDATE Fost consilier social din Bucuresti, arestat dupa ce ar fi abuzat de o fata cu probleme psihice, dupa care ar fi vandut-o cu 250 de lei

Aurel Bejan, un fost angajat al unei primarii de sector din municipiul Bucuresti - Serviciul de Asistenta Sociala, in calitate de consilier pe probleme sociale, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat ca, impreuna cu o alta persoana, ar fi obligat o fata cu probleme psihice sa intretina relatii sexuale cu ei, dupa care ar fi vandut-o contra sumei de 250 de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )