Libnet.ro
UNICEF

18:30

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe Hotnews

CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene UE) pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale.

Comisia Europeana propune deschiderea completa a pietei UE pentru vinurile moldovenesti

Comisia Europeana a propus Consiliului si Parlamentului European eliminarea restrictiilor tarifare si cantitative pentru vinurile moldovenesti, ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale. Dupa aprobare, producatorii autohtoni trebuie doar sa respecte conditiile de calitate valabile pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Comisia Europeana ia masuri decisive impotriva drogurilor legale

Comisia Europeana a propus consolidarea capacitatii Uniunii Europene de a reactiona la problema drogurilor legale - noile substante psihoactive utilizate ca alternative la drogurile ilegale, precum cocaina si ecstasy.

UE reactioneaza la presiunile Rusiei: Bruxelles-ul vrea liberalizarea de urgenta a ...

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis din 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, informeaza Mediafax. Citeste si Vladimir Putin: Uniunea Europeana nu are nevoie de vinurile din R. Moldova Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si .

Comisia Europeana a dat unda verde vinurilor moldovenesti in UE

Vinurile moldovenesti vor putea fi vandute liber pe piata comunitara. Producatorii autohtoni trebuie doar sa respecte conditiile de calitate valabile pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Comisia Europeana a anuntat castigatorii concursului european pentru tinerii cercetatori. Vezi ce proiecte au obtinut permiul I

Trei echipe de cercetatori din Finlanda, Irlanda si Marea Britanie au obtinut premiul I in cadrul concursului Uniunii Europene pentru tinerii cercetatori, anunta Comisia Europeana intr-un comunicat remis HotNews. ro. Concursul s-a desfasurat marti, 24 septembrie, la Praga unde 126 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 21 ani si-au prezentat proiectele. Cele trei premii I au fost in valoare de 7. 000 de euro fiecare.

Comisia Europeana a eliminat restrictiile pentru vinurile moldovenesti in UE

Comisia Europeana a eliminat restrictiile tarifare si cantitative pentru vinurile moldovenesti. Producatorii autohtoni trebuie doar sa respecte conditiile de calitate valabile pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Comisia Europeana a lansat un plan de actiune pentru promovarea tehnologiilor digitale in invatamant. Comisarul responsabil de agenda digitala: Visul meu este ca fiecare sala de clasa sa fie informatizata pana in 2020

Comisia Europeana a lansat planul de actiune Deschiderea educatiei, pentru a stimula competentele informatice in scoli si universitati. Peste 60% dintre copiii in varsta de 9 ani din Uniunea Europeana invata in scoli care nu dispun inca de echipamente informatice, informeaza CE intr-un comunicat remis HotNews. ro. Neelie Kroes, comisarul responsabil de agenda digitala, a declarat ca visul meu este ca fiecare sala de clasa sa fie informatizata pana in 2020. Tinerii au nevoie de competente informatice pentru a obtine locuri de munca, a explicat aceasta.

Comisia Europeana este nemultumita de raspunsurile SUA referitoare la actiunile de spionaj dezvaluite de Snowden

Explicatiile Statelor Unite cu privire la presupusele actiuni de spionaj desfasurate de Agentia Nationala de Securitate NSA) sunt insuficiente, considera Comisia Europeana, care solicita administratiei de la.

Guvernul va modifica Legea Energiei printr-o Ordonanta de Urgenta pentru a scapa de acuzatiile Comisiei Europene

Un grup de lucru infiintat la nivel guvernamental a prezentat Comisiei Europene un draft de Ordonanta de Urgenta care urmeaza sa modifice Legea Energiei 123/2012, a declarat Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Legea trebuie modificata in conditiile in care Comisia Europeana a actionat in judecata Romania pentru transpunerea incompleta a normelor UE privind piata interna a energiei electrice si a gazelor naturale, iar dosarele au ajuns deja pe rolul Curtii Europene de Justitie. Havrilet spune ca Ordonanta de Urgenta va cuprinde toate normele UE care nu au fost transpuse pana acum in Legea aprobata cu un an in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )