Libnet.ro
UNICEF

12:15

Protestele continua in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de manifestatii

B1 B1,
Protestele continua in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de manifestatii

Protestele continua si miercuri seara in Piata Victoriei, unde s-au strans peste 100 de persoane. Manifestantii s-au adunat pentru a 23-a zi pentru a protesta impotriva guvernului si a. continuă pe B1

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Agresiune cu consecinte serioase si IREVERSIBILE! Sacrificiu!: Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei a ramas cu SECHELE pe viata

Vestile sunt triste in ceea ce priveste recuperarea jandarmului ranit la protestele din Piata Victoriei. Medicul Monica Pop a precizat pe Facebook ca jandarmul si-a pierdut aproape in totalitate.

PSD riposteaza la protestele din Piata Victoriei: in Targoviste va fi organizat un miting de sustine a guvernului (VIDEO)

In timp ce protestele din Piata Victoriei si-au mai pierdut din intensitate, social-democratii abia acum incep sa se mobilizeze. Chiar daca seful lor, Liviu Dragnea a spus ca nu este de acord cu.

Protestele continua in Piata Victoriei si la Palatul Cotroceni

Protestele continua in capitala, atat in Piata Victoriei, unde manifestantii protesteaza impotriva guvernului si a PSD, cat si in fata Palatului Cotroceni, impotriva lui.

Fotograf de poze virale. Cine este lunetistul de la protestele din Piata Victoriei

Dan Mihai Balanescu este autorul unor imagini care au devenit virale, cum ar fi marea de lumini aprinse de telefoanele protestatarilor din Piata Victoriei, sau tricolorul format in acelasi loc de manifestanti, sau cerul Bucurestiului brazdat de fulgere. Cum a ajuns sa faca acele fotografii preluate de site-uri prestigioase si distribuite in toata lumea, povesteste chiar el.

150 de oameni au demonstrat in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de la declansarea protestelor

Circa 150 de oameni au demonstrat, miercuri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, aceasta fiind cea de-a 23-a zi consecutiva de proteste la adresa coruptiei din interiorul clasei politice si a Guvernului Grindeanu.

A 20-a seara de proteste in Piata Victoriei: in ciuda ploii din Capitala, oamenii s-au adunat din nou la manifestatia din fata Guvernului

00 Aproximativ 1. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Protestele din Piata Victoriei continua. Pentru a 20-a seara consecutiv oamenii s-au adunat in fata Guvernului desi.

Peste 100 de oameni protesteaza in Piata Victoriei

Peste 100 de oameni protesteaza, astazi, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Cateva persoane au fost, pentru a 18-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

VIDEO LIVE. Protestatarii au sarbatorit, marti, in Piata Victoriei, respingerea controversatei OUG 13. Peste 500 de persoane au cerut, la unison, demisia Cabinetului Grindeanu

Manifestatiile antiguvenamentale continua, marti, in a treia saptamana de cand romanii au iesit in strada impotriva Guvernului Grindeanu. Evenimentul are ca scop, sarbatorirea primei victorii a strazii .

LIVE VIDEO. A inceput cea de-a 20-a zi de proteste contra Guvernului Grindeanu. 2500 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei. Si la Cotroceni, cateva zeci de persoane ii cer demisia presedintelui Iohannis

Circa 2500 de persoane demonstreaza in Piata Victoriei impotriva coruptiei si a Guvernului Grindeanu. Oamenii scandeaza DNA sa vina sa va ia si Zi de zi aici vom fi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )