Libnet.ro
UNICEF

01:05

150 de oameni au demonstrat in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de la declansarea protestelor

România Liberă România Liberă,
150 de oameni au demonstrat in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de la declansarea protestelor

Circa 150 de oameni au demonstrat, miercuri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, aceasta fiind cea de-a 23-a zi consecutiva de proteste la adresa coruptiei din interiorul clasei politice si a Guvernului Grindeanu. continuă pe România Liberă

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Peste 100 de oameni in Piata Victoriei, in a 22-a zi de manifestatii, aproximativ 30 la Palatul Cotroceni

Peste 100 de oameni protesteaza, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 22-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Alte aproximativ 30 de persoane s-au strans, pentru a 17-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Peste 100 de oameni in Piata Victoriei, in a 23-a zi de manifestatii

Peste 100 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de proteste generate de ordonanta privind modificarea codurilor penale, informeaza News. ro.

Peste 100 de oameni in Piata Victoriei, in a 23-a zi de manifestatii. Protestul de la Cotroceni s-a incheiat

Peste 100 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Cateva persoane au fost, pentru a 18-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Peste 100 de oameni protesteaza in Piata Victoriei

Peste 100 de oameni protesteaza, astazi, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Cateva persoane au fost, pentru a 18-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Peste 250 de oameni in Piata Victoriei, in a 22-a zi de manifestatii; aproximativ 30 de persoane la Palatul Cotroceni

Peste 250 de oameni au iesit in semn de protest, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 22-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Alte aproximativ 30 de persoane s-au strans, pentru a 17-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

FOTO. A 21-a zi de proteste. 100 de oameni demonstreaza in Piata Victoriei contra guvernului Grindeanu. Cateva zeci s-au adunat la Cotroceni. Demonstratii la Cluj si la Galati

Circa 100 de oameni protesteaza, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 21-a zi de demonstratii impotriva coruptiei si a Cabinetului Grindeanu.

Protestele continua in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de manifestatii

Protestele continua si miercuri seara in Piata Victoriei, unde s-au strans peste 100 de persoane. Manifestantii s-au adunat pentru a 23-a zi pentru a protesta impotriva guvernului si a.

LIVE VIDEO. La Bucuresti s-a incheiat cea de-a 20-a zi de proteste contra Guvernului Grindeanu. 2500 de oameni au demonstrat in Piata Victoriei. La Cotroceni, cateva zeci de persoane au cerut demisia presedintelui Iohannis

Una dintre ultimele lozinci adresate liderului PSD a fost Dragnea la inchisoare, Dragnea la inchisoare, la multi ani.

LIVE VIDEO. A inceput cea de-a 20-a zi de proteste contra Guvernului Grindeanu. 2500 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei. Si la Cotroceni, cateva zeci de persoane ii cer demisia presedintelui Iohannis

Circa 2500 de persoane demonstreaza in Piata Victoriei impotriva coruptiei si a Guvernului Grindeanu. Oamenii scandeaza DNA sa vina sa va ia si Zi de zi aici vom fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )