Libnet.ro
UNICEF

13:46

Raed Arafat: Doi dintre pacientii raniti in incendiul din Colectiv transportati in Olanda au decedat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raed Arafat: Doi dintre pacientii raniti in incendiul din Colectiv transportati in Olanda au decedat

Doi dintre cei opt pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transportati, sambata, in Olanda au decedat, unul in ambulanta spre spital si un altul la spitalul din Rotterdam, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Afacerilor. continuă pe Wall-Street Ro

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv sunt internati in continuare in spitalele din Bucuresti, in a cincea zi de la producerea tragediei. Peste 35 sunt in stare critica sau grava, anunta Mediafax. Bilantul deceselor a urcat, marti dimineata, la 32, dupa ce o tanara de 28 de ani internata la Spitalul Sfantul Pantelimon a murit. Dintre cele 135 de persoane internate in mai multe spitale din Bucuresti, 18 sunt in stare critica, 16 in stare grava, 30 sunt intubate si 72 sunt in stare stabila.

Cei doi spanioli raniti in incendiul din Colectiv au fost EXTERNATI

Cei doi cetateni spanioli raniti in incendiul din Clubul Colectiv, care au fost internati la Spitalul SRI Dr. Agrippa Ionescu, au fost externati, a anuntat, joi, Serviciul Roman de Informatii.

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei va ajuta material doi tineri raniti in incendiul din Bucuresti

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei anunta printr-un comunicat dat publicitatii, miercuri, ca se implica in sustinerea materiala a celor doi tineri din Eparhie, buzoianul Catalin Ilnitchi si vranceanul Ionut Popescu. Cei doi se numara printre ranitii in incendiul din clubul Colectiv, de vineri seara.

130 de raniti in incendiul din Colectiv, in continuare internati, 83 in stare critica si grava. Doi pacienti de la Spitalul SRI vor fi externati in cursul zilei de joi

In spitalele din Capitala sunt internate in continuare 130 de persoane ranite in urma incendiului din clubul Colectiv, dintre care 83 sunt in stare critica si grava, potrivit ultimei situatii transmise, joi, de Ministerul Sanatatii.

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

Cum a fost incendiul din Colectiv prin ochii lui Adi Despot

Cum a fost incendiul din Colectiv prin ochii lui Adi Despot? Artistul le-a oferit organelor abilitate singurele declaratii despre ceea ce a vazut si a trait vineri seara. Iata ce a spus.

Marea Britanie analizeaza posibilitatea oferirii de asistenta Romaniei, dupa incendiul din clubul Colectiv

Premierul Marii Britanii, David Cameron, va analiza posibilitatea oferirii de asistenta britanica Romaniei, pentru persoanele ranite in incendiul din Clubul Colectiv, seful Executivului de la Londra raspunzand astfel cererii deputatei Anne-Marie.

Incendiul din Colectiv va fi cercetat ca ACCIDENT colectiv de MUNCA

Incendiul din clubul Colectiv, in care 32 de persoane au murit si aproximativ 200 au fost ranite, intra in categoria accidentelor de munca colective, iar persoanele care au salvat vieti omenesti vor fi considerate victime ale accidentului colectiv.

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv.

Sorin Cimpeanu: Alti doi pacienti raniti in incendiul din Colectiv ar urma sa fie transportati in Austria

Alti doi pacienti raniti in incendiul din Clubul Colectiv ar urma sa fie transportati in Austria si exista discutii cu autoritatile din Finlanda si Norvegia pentru a stabili cati pacienti pot prelua, a precizat sambata premierul interimar, adaugand ca.

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )