Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

ADPM ADPM,
Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv. continuă pe ADPM

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

PROTESTE de amploare au avut loc in tara, marti seara, dupa incendiul din Colectiv . Sute de oameni din orase precum Arad, Cluj, Brasov sau Sibiu au cerut stoparea coruptiei.

Reactia Simonei Halep dupa incendiul din Colectiv: Din pacate acesta e singurul ajutor pe care il pot oferi

Simona Halep, locul 2 WTA, a empatizeaza cu persoanele afectate de incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au decedat zeci de tineri. Romanca a scris pe contul sau de Facebook faptul ca va face o donatie pentru ajutorarea victimelor.

Piedone se ascunde in spatele unui monument, dupa incendiul din Colectiv

In timp ce o mie de persoane cer demisia primarului Sectorului 4, Cristian Piedone, in urma incendiului din Colectiv, Primaria Sectorului 4 a transmis ca va ridica un monument pentru a onora amintirea celor care au pierit in aceasta tragedie.

Ce masuri vor lua autoritatile dupa incendiul din Colectiv

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat ca echipe de control formate din pompieri si politisti vor incepe sa controleze cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile si alte incinte in care sunt aglomerari mari de persoane, in urma incendiului din Colectiv, in urma caruia au murit 30 de persoane.

Organizatorii RockNIasi 2015, obligati sa anuleze festivalul, dupa incendiul din Colectiv

A treia zi a Festivalului RockNIasi 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost anulata, dupa tragedia din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

Circa 15. 000 de oameni au iesit, marti seara, in Capitala pentru a cere demisia celor pe care ii considera responsabili de tragedia din clubul Colectiv: primarul sectorului 4, Cristian Piedone, premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, Gabriel Oprea. in acelasi timp, in alte orase din tara precum Arad, Cluj, Brasov si Sibiu au iesit zeci de oameni in strada pentru a cere stoparea coruptiei.

Dragos Patraru: Vineri, dupa incendiul din Colectiv, TVR nu a fost televiziunea publica a Romaniei

Dragos Patraru, realizatorul Starea Natiei, de la TVR 1, spune ca ii este rusine ca televiziunea publica nu a difuzat imagini, vineri noapte, despre tragedia din clubul bucurestean Colectiv.

Televiziunile in doliu, dupa incendiul din Colectiv: ce emisiuni au fost scoase din programul tv

Televiziunile generaliste si de stiri si-au adaptat grilele in urma tragediei din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 29 de oameni, si au renuntat la programele de divertisment si, in unele cazuri, la publicitate.

Garzile de la Spitalul Universitar, cumplite, dupa incendiul din Colectiv

Directorul medical al Spitalului Universitar, Dragos Davitoiu, a spus ca ectiile spitalului au ajuns suprasolicitate, iar garzile au fost cumplite dupa ziua de vineri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )