Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Ranitii adusi in tara sunt constienti, iar cei care au ramas in Ungaria se afla in stare critica

B1 B1,
Raed Arafat: Ranitii adusi in tara sunt constienti, iar cei care au ramas in Ungaria se afla in stare critica

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca cei 11 raniti, implicati in accidentul de vineri din Ungaria care au fost adusi in tara sunt conttienti, in timp ce ceilalti sapte care au ramas in Ugnaria se. continuă pe B1

Raed Arafat: Ranitii adusi in tara sunt constienti, iar cei care au ramas in Ungaria se afla in stare critica (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca cei 11 raniti, implicati in accidentul de vineri din Ungaria care au fost adusi in tara sunt conttienti, in timp ce ceilalti sapte care au ramas in Ugnaria se.

Arafat: Ranitii adusi in tara - constienti, cei ramasi in Ungaria - in stare critica

Cei 11 raniti implicati, vineri, in accidentul din Ungaria care au fost adusi in tara sunt constienti, in timp ce ceilalti sapte, care au ramas internati in patru spitale din Ungaria, sunt la terapie intensiva, intubati, ventilati si in stare critica,.

Ponta, dupa accidentul din Ungaria: Raed Arafat pleaca spre Budapesta cu un avion militar

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca secretarul de stat in MinisterulSanatatii, Raed Arafat, va decola spre Budapesta cu un avion militar, insotit de un echipaj de specialisti, pentru a se ocupa.

FOTO ACCIDENT in UNGARIA: Cum arata avionul Spartan care-i va aduce pe cei 18 ranitii in ...

In avionul C-27J Spartan trimis de Armata Romana in Ungaria sa aduca ranitii in tara, a fost dotat cu absolut toata aparatura necesara pentru a le asigura acestora o calatorie care sa nu le puna viata in pericol. Secretarul de stat Raed Arafat, conducatorul acestei misiuni umanitare a declarat ca sunt inclusiv locuri pentru terapie intensiva. CITITI SI: FOTO: ACCIDENT in UNGARIA. Trei romani au murit, iar alti 18 au fost raniti intr-un accident pe Autostrada M5 Echipa condusa de Raed Arafat .

Accident Ungaria. Starea de sanatate a celor 11 raniti adusi in tara este buna

Starea de sanatate a celor 11 victime ranite in accidentul rutier care a avut loc vineri in Ungaria, este, in general, una buna. Asa sustin reprezentantii celor trei unitati medicale din Capitala care i-au preluat noaptea trecuta pe raniti, dupa ce au fost adusi in tara de o aeronava militara in care s-a aflat o echipa de 11 medici si paramedici, coordonati de Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

ACCIDENT in UNGARIA. Nicolaescu: 11 dintre ranitii, adusi la Bucuresti vineri noapte.

Primii raniti dintre cei implicati in accidentul din Ungaria care pot fi transportati, in unmar de 11, vor fi adusi la Bucuresti vineri noapte, urmand sa fie analizata in continuare situatia celorlalti sapte, a declarat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, pentru Mediafax. Cei 11 raniti vor fi transportati cu avionul militar care s-a deplasat vineri la Budapesta si vor fi internati in spitalele bucurestene Universitar, Floreasca si Bagdasar-Arseni, a mai precizat .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )