Libnet.ro
UNICEF

09:15

ACCIDENT in UNGARIA. Nicolaescu: 11 dintre ranitii, adusi la Bucuresti vineri noapte.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT in UNGARIA. Nicolaescu: 11 dintre ranitii, adusi la Bucuresti vineri noapte.

Primii raniti dintre cei implicati in accidentul din Ungaria care pot fi transportati, in unmar de 11, vor fi adusi la Bucuresti vineri noapte, urmand sa fie analizata in continuare situatia celorlalti sapte, a declarat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, pentru Mediafax. Cei 11 raniti vor fi transportati cu avionul militar care s-a deplasat vineri la Budapesta si vor fi internati in spitalele bucurestene Universitar, Floreasca si Bagdasar-Arseni, a mai precizat . continuă pe România Liberă

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

11 dintre victimele accidentului din Ungaria vor fi aduse in tara in aceasta noapte

11 dintre victimele accidentului din Ungaria sunt aduse in aceasta noapte in tara. Aeronava militara special dotata pentru urgente medicale este asteptata aterizeze in curand la Aerobaza militara 90 Otopeni.

ACCIDENT UNGARIA: Echipa Ministerului Apararii este formata din doi comandori, un tehnician ...

Avionul militar care urmeaza sa-i aduca pe ranitii din accidnetul din Ungaria in tara, va ajunge la Budapesta in aproximativ o jumatate de ora. CITITI SI: FOTO: ACCIDENT in UNGARIA. Trei romani au murit, iar alti 18 au fost raniti intr-un accident pe Autostrada M5 O aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane a decolat vineri, 30 august, in jurul orei 15. 00, de la Flotila 90 Transport Aerian, cu destinatia Ungaria, cu o echipa medicala SMURD, pentru sprijinul si recuperarea cetatenilor .

ACCIDENT UNGARIA. Ponta transmite condoleante familiilor indoliate in urma accidentului din ...

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, condoleante familiilor indoliate in urma accidentului din Ungaria, el multumind autoritatilor ungare pentru sprijin, transmite Mediafax. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi - si sunt trei victime, din pacate, ale accidentului, a spus Ponta. El a mentionat ca a vorbit cu Raed Arafat si acesta i-a transmis ca toti cei care au acordat sprijinul lor s-au comportat extraordinar. Ponta a spus ca in astfel de momente importante .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )