Libnet.ro
UNICEF

21:31

Ratele tot mai mari scot oamenii in strada: Mai multe persoane protesteaza in fata BNR fata de cresterea francului elvetian (VIDEO)

B1 B1,
Ratele tot mai mari scot oamenii in strada: Mai multe persoane protesteaza in fata BNR fata de cresterea francului elvetian (VIDEO)

Mai multe persoane protesteaza, joi seara, in fata Bancii Nationale a Romaniei fata de cresterea francului elvetian peste pragul de 5 lei. Circa 30 de persoane care au credite in franci elvetieni sunt revolt. continuă pe B1

Ratele tot mai mari scot oamenii in strada: Mai multe persoane protesteaza in fata BNR fata de cresterea francului elvetian

Mai multe persoane protesteaza, joi seara, in fata Bancii Nationale a Romaniei fata de cresterea francului elvetian peste pragul de 5 lei. Circa 30 de persoane care au credite in franci elvetieni sunt revolt.

Ratele tot mai mari scot oamenii in strada: Mai multe persoane au protestat in fata BNR fata de cresterea francului elvetian (VIDEO)

Mai multe persoane au protestat, joi seara, in fata Bancii Nationale a Romaniei fata de cresterea francului elvetian peste pragul de 5 lei. Circa 30 de persoane care au credite in franci elvetieni s-au revolt.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )