Libnet.ro
UNICEF

14:15

CE respinge acuzatiile premierului May, referitoare la alegerile din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE respinge acuzatiile premierului May, referitoare la alegerile din Marea Britanie

Comisia Europeana CE) a respins in aceasta dupa-amiaza drept electorale acuzatiile lansate de premierul Theresa May, care a sustinut ca politicienii si oficialii de la Bruxelles se amesteca in alegerile anticipate din Marea Britanie, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Alegerile generale din Marea Britanie n-au aprins inca spiritele. Partidele de opozitie sunt in deriva. Conservatorii Theresei May conduc detasat.

Leul incepe saptamana la un curs de 4.54 in fata euro, ajutat de optimismul legat de alegerile din Franta si de faptul ca Grecia a ajuns la un acord preliminar cu creditorii sai

BNR a calculat in prima zi de tranzactionare a saptamanii o medie de 4. 54 lei/euro, cu un ban mai depreciat fata de sedinta de vineri. In fata francului elvetian, moneda nationala a ramas la nivelul de 4. 18 lei/chf, in timp ce fata de dolarul american leul a pierdut doi bani, ajungand marti la 4. 16/usd. Nu doar leul a avut acest comportament, ci toate monedele Europei emergente au pierdut teren fata de euro in aceasta dimineata, in conditiile in care euro se mentine fata de dolar peste nivelul de USD 1. 0910/EUR ajutat de optimismul legat de alegerile din Franta si de faptul ca Grecia a ajuns la un acord preliminar cu creditorii sai, acord care va deschide calea pentru discutii legate de reducerea datoriilor elene.

Theresa May acuza ca politicieni si oficiali europeni incearca sa se amestece in alegerile din Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May a acuzat miercuri oficiali de la Bruxelles ca se amesteca in alegerile britanice, dupa ce a vizitat-o pe regina Elizabeta a II-a, marcand astfel dizolvarea Parlamentului si lansarea campaniei electorale, relateaza The Guardian si BBC.

Parlamentul din Marea Britanie a fost dizolvat. incepe campania pentru alegerile legislative anticipate

In Marea Britanie, alegerile legislative anticipate se vor desfasura, in mod oficial, pe data de 8 iunie, iar campania tocmai a inceput, Parlamentul fiind dizolvat. Conservatorii aflati la putere au cerut votantilor sa o sustina pe sefa actuala a Guvernului, Theresa May, in conducerea puternica si stabila a tarii prin dificila perioada a Brexitului, potrivit DPA citat de Agerpres.

Premierul Theresa May sustine ca UE incearca sa influenteze rezultatul alegerilor din Marea Britanie

Theresa May, premierul Marii Britanii, a acuzat politicienii si oficialii europeni ca incearca sa influenteze rezultatele alegerilor nationale din 8 iunie lansand amenintari legate de Brexit.

Traian Basescu, despre alegerile din anul 2009, care ar fi fost fraudate in favoarea lui: Poate e cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta

Senatorul PMP Traian Basescu s-a declarat de acord, marti, cu propunerile de modificare referitoare la comisiile parlamentare de ancheta, apreciind ca poate este cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Dan Andronic, noi dezvaluiri despre alegerile din 2009: Lui Coldea i-au spus ca il trimit ambasador in Sudan (VIDEO)

Jurnalisul Dan Andronic a facut joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, noi dezviluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Vorbind despre noaptea scrutinului de atunci.

Detalii ULUITOARE despre accidentul naval din Marea Neagra. Toti ofiterii de la bordul navei militare rusesti scufundate erau BETI

Detalii uluitoare au iesit la iveala in urma scufundarii navei militare rusesti in Marea Neagra. Nava ruseasca s-a scufundat dupa ce s-a ciocnit cu un cargou ce transporta oi.

Detalii ULUITOARE despre accidentul naval din Marea Neagra. Toti ofiterii de la bordul navei militare rusesti scufundate erau BETI

Detalii uluitoare au iesit la iveala in urma scufundarii navei militare rusesti in Marea Neagra. Nava ruseasca s-a scufundat dupa ce s-a ciocnit cu un cargou ce transporta oi.

Parchetul General a cerut documente despre alegerile din 2009 de la AEP, Curtea Constitutionala, STS si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti

Procurorii de la Parchetul General au cerut de la Autoritatea Electorala Permanenta mai multe documente cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )