Libnet.ro
UNICEF

13:46

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: Peste 1. ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: Peste 1. ...

Peste 1. 700 de incidente au fost sesizate in campania electorala pentru alegerile parlamentare si in ziua scrutinului, numarul fiind de aproximativ 2,6 ori mai mic decat cel de la alegerile locale din iunie, au anuntat, luni, surse din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor MAI). Mai exact, pe tot parcursul campaniei si in ziua alegerilor au fost sesizate 1. 773 incidente, dintre care 490 de infractiuni si 491 de contraventii. In acelasi timp, . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, obtine peste 70 ...

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a fost ales deputat cu peste 70% din voturile alegatorilor din Colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei, pe fondul unei prezente la vot de peste 40%, in conditiile in care in colegiul in care a candidat zeci de sectii de votare nu au avut energie electrica. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Mircea Rosca a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca numaratoarea paralela si partiala .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de a avea ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse in conditii cu totul speciale si si-a exprimat convingerea ca alianta va obtine peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, potrivit Mediafax. Citeste si USL castiga, dar nu scapa de emotii Scorul obtinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite in conditii cu totul speciale. Intr-o luna .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. USL a castigat toate cele sase mandate de parlamentar ...

USL a castigat toate cele sase mandate de parlamentar din judetul Ialomita, pe locul al doilea clasandu-se PPDD, urmat de ARD, potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean, potrivit Mediafax. Potrivit BEJ Ialomita, la Senat, USL a fost votata de aproape 61% dintre alegatori, urmata de PPDD cu aproape 21% si ARD cu 15,74%, iar la Camera Deputatilor, USL a obtinut peste 59% din voturi, in timp ce PPDD a avut 20,38%, urmat de ARD cu .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - ...

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori, potrivit Mediafax. Ne-am facut datoria. Am castigat toate cele sase mandate - patru de deputati si doua de senatori - din Sectorul 1. A fost o lupta grea, dar pe care am reusit sa o castigam, a afirmat Chiliman. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%. Rezultatul ne .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: in perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de ...

Presedintele PSD Victor Ponta este creditat cu peste 65% din voturi impotriva lui Dan Diaconescu, cei doi fiind adversari in acelasi colegiu din Dolj. Ponta a declarat ca le cere tuturor actorilor politici, incepand cu presedintele tarii, sa intleaga ca- Romania are nevoie de pace, el avertizand ca, in perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri. Iata principalele declaratii facute de Ponta dupa anuntarea rezultatelor exit .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )