Libnet.ro
UNICEF

22:15

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 TIMIS. USL castiga direct 13 colegii din 14. ...

USL castiga in mod direct in 13 din cele 14 colegii din Timis, senatorul Ilie Sarbu obtinand al treilea mandat, in timp ce Valeriu Tabara PDL) nu mai intra in Parlament, alti doi democrat-liberali, Vasile Blaga si Alin Popoviciu, asteptand redistribuirea si suplimentarea, arata rezultatele finale, potrivit Mediafax. Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis a finalizat, luni, centralizarea voturilor din judet, iar rezultatele arata ca un numar de cinci .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: USL castiga 12 din 14 colegii; ARD va avea doi ...

USL a castigat in judetul Suceava, cu peste 50% din voturi, noua colegii de deputat si trei de senator, iar in urma redistribuirii si infiintarii de doua noi posturi de deputat ARD va obtine doi deputati si un senator, in timp ce PPDD va obtine un post de deputat, informeaza Mediafax. Potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Suceava, USL a castigat la Camera Deputatilor 59,41 la suta din voturi, ARD a obtinut 23,13 la suta din voturi, iar PPDD are 11,82 la suta din .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Gorj: USL obtine toate mandatele de deputat; PP-DD are ...

USL a obtinut in judetul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la suta, in timp ce ARD a obtinut doar 9,8 la suta, arata rezultatele partiale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) dupa centralizarea voturilor din jumatate dintre sectii, potrivit Mediafax. Conform presedintelui BEJ Gorj, Madalina Lunganoiu, candidatii USL in cele sase colegii de deputat din judet au obtinut intre 52,6% si 60,98%, cel mai mare procent fiind inregistrat .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Buzau: USL a castigat toate cele 10 mandate de ...

USL a castigat toate cele zece mandate de parlamentar din judetul Buzau si a obtinut aproape 70 la suta din voturile buzoienilor, in timp ce ARD a fost surclasata de PPDD, care are cu cateva procente mai mult, potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean, informeaza Mediafax. Potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Buzau, USL a castigat toate cele zece mandate de parlamentar din judet. Astfel, USL are 68,21 la suta la Camera .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dolj: USL- 65,6 % la Camera, 65,3 la Senat;ARD- 15,7 % la ...

Rezultatele furnizate, luni, de Biroul Electoral Judetean Dolj dupa numararea voturilor din peste 400 din cele 520 de sectii de votare arata ca USL a obtinut peste 65,6 % la Camera Deputatilor, ARD - 15,77 %, iar PPDD - 15,13 %, in timp ce la Senat USL are 65,3%, iar ARD a fost surclasat de PPDD, potrivit Mediafax. Pana luni dimineata Biroul Electoral Judetean BEJ) Dolj a centralizat voturile din peste 400 din cele 520 de sectii de votare din judet, iar rezultatele partiale arata ca in acest .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Candidatii USL castiga toate colegiile din Arges.

Candidatii Uniunii Social Liberale au castigat toate cele 13 colegii din judetul Arges - patru pentru Senat si noua pentru Camera Deputatilor, potrivit numaratorii paralele realizata de USL, liderul PC, Daniel Constantin, obtinand aproximativ 70 la suta din voturile electoratului, potrivit Mediafax. Potrivit estimarii USL Arges, realizata in urma numararii partiale a voturilor, USL a obtinut in judetul Arges in jur de 63 la suta din voturi, pe urmatoarele locuri clasandu-se ARD cu 14 la suta .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Regimul politic care s-a incheiat astazi instiga ...

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca regimul politic care s-a incheiat astazi instiga la ura Faptul ca am castigat colegiul ma bucura foarte tare. Legat de colegiul 6 este interesant sa vedeti ca ARD a luat 5%. Eu am comunicat in mod oficial decizia luata de USL. Am vorbit cu domnul Hunor Kelemen acum cateva minute si mi-a comunicat ca UDMR vrea sa faca parte din majoritatea parlamentara. Eu intind .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )