Libnet.ro
UNICEF

13:46

REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. ...

Alianta Romania Dreapta va avea in viitorul Parlament patru reprezentanti care au candidat in colegii din Prahova, respectiv trei deputati si un senator, toti patru reusind sa obtina mandate in conditiile in care s-au situat pe locuri secunde din punctul de vedere al scorurilor electorale obtinute, potrivit Mediafax. Datele oficiale prezentate, marti, de Biroul Electoral Judetean Prahova arata ca ARD a obtinut in Prahova patru mandate de parlamentar . continuă pe România Liberă

REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 SALAJ: Fostul ministru Bode obtine un nou mandat ...

Presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, fost ministru al Economiei in Guvernul Ungureanu, obtine al doilea mandat de deputat dupa redistribuire, in timp ce mandatul de senator din Colegiul Simleu-Cehu ii revine lui Alexandru Vegh UDMR), in urma aceleiasi proceduri, potrivit Mediafax. Reprezentantul Biroului Electoral Judetean BEJ) Salaj Marius Marian a declarat, marti, ca in urma redistriburii nationale deputatul Lucian Bode a castigat un al .

REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 SIBIU. ...

Presedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, fost ministru al Economiei in Cabinetul Boc, obtine, dupa redistribuire, al doilea mandat de senator in Colegiul 1 Sibiu, unde s-a clasat pe locul al doilea, iar PPDD va avea un deputat in judetul Sibiu, pe Iacob Puscas, absolvent de Calculatoare si Teologie, potrivit Mediafax. Potrivit Biroului Electoral Judetean BEJ) Sibiu, la finalul etapelor de redistribuire, numarul parlamentarilor creste, in judet, de .

REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE. Vezi lista SENATORILOR SI DEPUTATILOR din Bucuresti.

Romania libera va prezinta lista finala a candidatilor care au castigat alegerile parlamentare in capitala, in urma redistribuirii: Citeste si REZULTATE FINALE: Vezi cine sunt VIITORII PARLAMENTARI ai Romaniei Camera Deputatilor Colegiul Nr. 1 - Vlad Nistor USL)Colegiul Nr. 2- Diana Tusa USL)Colegiul Nr. 3 - Ludovic Orban USL)Colegiul Nr. 4 - Costica Canacheu ARD)Colegiul Nr. 4 - Daniel Tudorache USL)Colegiul Nr. 5 - Dumitru Iulian Popescu USL)Colegiul Nr. 6 - Rodica Nassar .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL a castigat la Constanta TOATE colegiile uninominale, iar ...

USL Constanta a castigat cele 14 colegii uninominale din judet, dupa centralizarea voturilor de la toate sectiile de votare, candidatii sai obtinand rezultate intre 57 si 66 la suta, pe locul doi la alegerile parlamentare clasandu-se PPDD, partid care a ocupat pozitia secunda in jumatate din colegii Potrivit informatiilor furnizate de Biroul Electoral Judetean Constanta, la Senat, USL a fost votat de 63,84 la suta dintre alegatori, PPDD a primit 17,57 la suta din .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL castiga toate mandatele de parlamentar in Arges si ...

USL a castigat toate cele 13 colegii parlamentare din judetul Arges, patru la Senat si noua la Camera Deputatilor, trei dintre candidati obtinand fiecare peste 70 la suta din voturi, o situatie similara fiind si la Dambovita, unde USL a castigat 11 mandate de parlamentar. Potrivit reprezentantilor BEJ Arges, rezultatele finale dupa centralizarea datelor de la toate cele 509 sectii de votare din judet arata ca la Senat USL a obtinut 163. 149 de voturi - 69%, PPDD .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vasile Blaga obtine un mandat de senator in Timis, la ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a obtinut, in judetul Timis, un mandat de senator, in Colegiul electoral 3, in urma redistribuirii voturilor, la fel si fostul director al Aeroportului din Timisoara, Cornel Samartinean, conform rezultatelor oficiale, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si REZULTATE FINALE: Vezi cine sunt VIITORII PARLAMENTARI ai Romaniei Biroul Electoral Judetean Timis a anuntat, marti seara, ca Vasile Blaga a obtinut un mandat de .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Candidatii Adrian Orza (ARD) si Marius Dugulescu (PP-DD) ...

Candidatul ARD la Camera Deputatilor, Adrian Orza, si candidatul PPDD la Camera Deputatilor, Marius Dugulescu, au depus, marti seara, contestatii si cer renumararea voturilor din colegiul electoral in care au candidat, transmite corespondentul MEDIAFAX. Candidatul ARD pentru un post de deputat in Colegiul electoral 3, Adrian Orza 21,18%), a depus o contestatie la Biroul Electoral Central prin care a cerut renumararea voturilor in acest colegiu. Am depus .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi LISTA NOILOR PARLAMENTARI din fiecare judet.

Romania libera prezinta listele candidatilor care au castigat un mandat de parlamentar in urma alegerilor din 9 decembrie. Lista se actualizeaza pe masura ce apar rezultatele finale din fiecare judet. ALBA Camera Deputatilor Colegiul Nr. 1 - Calin Potor USL)Colegiul Nr. 2 - REDISTRIBUIREColegiul Nr. 3 - Dan Coriolan Simedru USL)Colegiul Nr. 4 - REDISTRIBUIREColegiul Nr. 5 - Ioan Dirzu USL) Senat Colegiul Nr. 1 - Teodor Atanasiu USL)Colegiul Nr.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 TIMIS. USL castiga direct 13 colegii din 14. ...

USL castiga in mod direct in 13 din cele 14 colegii din Timis, senatorul Ilie Sarbu obtinand al treilea mandat, in timp ce Valeriu Tabara PDL) nu mai intra in Parlament, alti doi democrat-liberali, Vasile Blaga si Alin Popoviciu, asteptand redistribuirea si suplimentarea, arata rezultatele finale, potrivit Mediafax. Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis a finalizat, luni, centralizarea voturilor din judet, iar rezultatele arata ca un numar de cinci .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )