Libnet.ro
UNICEF

05:45

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Primarul Falca, multumit de rezultate, sustine ...

Purtatorul de cuvant al ARD Arad, primarul Gheorghe Falca, l-a prezentat, luni, pe Mihai Razvan Ungureanu, drept castigator al unui mandat de senator, afirmand ca, potrivit calculelor facute, ARD a obtinut in judet si doi spre trei deputati, transmite corespondentul MEDIAFAX. Intr-o conferinta de presa organizata la sediul PDL Arad, la care au fost prezenti liderii judeteni ai PDL si candidatii ARD din judet, Mihai Razvan Ungureanu a fost prezentat .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Borbely, despre USL: Nu am decis inca, evident, ce fel ...

Vicepresedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, la Miercurea Ciuc, ca reprezentantii Uniunii nu au decis deocamdata ce fel de colaborare va fi, daca va fi sau nu cu USL, printre punctele de negociere fiind masuri economice, legea minoritatilor, modificarea Constitutiei, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este important acest semnal al discutiilor intre UDMR si USL - n. r. ) si trebuie sa va spun ca, de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se afla pe locul al doilea in privinta voturilor obtinute in Colegiul senatorial 1 Arad, obtinand 33,6 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a primit 45,8 procente, conform rezultatelor partiale date publicitatii de BEJ, informeaza Mediafax. Potrivit Biroului Electoral Judetean BEJ) Arad, la ora 7. 00 in judet erau numarate voturile pentru Senat din 168 de sectii din cele 439, respectiv 38,2 la suta. In Colegiul Senatorial 1, .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bistrita-Nasaud: USL castiga 3 din 4 mandate de ...

USL a castigat, in Bistrita-Nasaud, trei din patru mandate de deputat si cele doua de senator, potrivit Mediafax. Rezultatele finale furnizate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud arata ca in Colegiul 1 Camera Deputatilor a castigat Adriana-Doina Pana USL), care a fost votata de 56,85% dintre alegatori, pe locul al doilea clasandu-se Alin Seserman ARD), votat de 23,23% dintre cei care s-au prezentat la urne, iar pe locul al treilea se afla Lucian Adrian Ungur .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL ...

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 demisa pe nedrept in prag de campanie, potrivit Mediafax. In primul rand, ii multumesc domnului Andrei Chiliman a carui sustinere in aceasta campanie a fost decisiva pentru rezultatul care cred ca va fi cel mai bun rezultat la .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012.Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )