Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Hotnews Hotnews,
 Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Klaus Iohannis a obtinut 78,59% 27. 933 voturi), iar Victor Ponta a inregistrat 21,41% 7. 610 voturi) in turul doi al alegerilor prezidentiale, scrie Unimedia. La Chisinau, candidatul ACL la prezidentiale a fost votat de peste 80% dintre cei care s-au prezentat la urne, insa Iohannis a castigat majoritatea voturilor in toate sectiile de votare din Republica Moldova. continuă pe Hotnews

VIDEO Dezinformare tipic sovietica. Seful PSD Republica Moldova il acuza pe Iohannis ca ar fi liderul unei grupari naziste, care l-a sustinut pe Hitler

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizand ca acesta ar conduce o organizatie care este succesoarea uneia naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Cu un scenariu propriu pe axa Chisinau - Bucuresti - Budapesta - Berlin, Alexeev a sustinut ca romanii din Basarabia care il sustin pe Iohannis vor servi intereselor antiromanesti.

Rezultate prezidentiale 2014: Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70% din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu si Liviu Iolu explica motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei.

Adevarul Live. Cartianu, despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu si Grigore Cartianu au explicat motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu si Liviu Iolu explica motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei.

Republica Moldova va depune cererea de aderare la UE in anul 2015

Republica Moldova intentioneaza sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana in anul 2015. Declaratia a fost facuta de seful statului Nicolae Timofti in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi la Chisinau, alaturi de presedintele Republicii Austria.

Klaus Iohannis a mintit in scandalul adoptiilor ilegale. Mama adoptiva: Am stat trei luni acasa la Iohannis

Klaus Iohannis a mintit in scandalul adoptiilor ilegale in care a fost implicat. O echipa a Antenei 3 a reusit sa vorbeasca, in Canada, cu mama adoptiva a celor trei copii. Arlene Lalande povesteste ca rolul.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi.

Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, duminica seara, o imagine cu mesajul: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi. Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, votat masiv la sate, Ponta in orase. Ce procente a castigat fiecare candidat in judetul Calarasi

Calarasenii l-au votat masiv pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2014, insa acest lucru nu l-a ajutat sa devina presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a obtinut scoruri interesante in judet, fiind votat cu peste 50% in cateva localitati din mediul rural.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Harghita. Klaus Iohannis a castigat 79,97% dintre voturi

Klaus Iohannis a obtinut majoritatea voturilor comunitatii maghiare din Harghita in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014, dupa ce in primul tur castogase detasat Kelemer Hunor, care nu a intrat in batalia finala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )