Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live. Cartianu, despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cartianu, despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu si Grigore Cartianu au explicat motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu si Liviu Iolu explica motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre victoria bine facuta a neamtului Klaus Iohannis

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu si Liviu Iolu explica motivele care au dus la o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei.

Adevarul Live de la ora 12.00: Dan Sova despre ultima zi de campanie electorala

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala si sansele partidului din care face parte de a avea, dupa 10 ani, un presedinte la Cotroceni.

Adevarul Live, ora 13.00: Duminica, ziua in care votul tau conteaza. Cornel Ilie, Vunk, ne explica de ce trebuie sa ne facem auziti

De la ora 13. 00, invitati la Adevarul LIVE sunt Cornel Ilie de la Vunk si Magda Vasiliu, care ne spun de ce trebuie sa ne facem auziti duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, Ne facem auziti, vorbeste exact despre importanta votului romanilor si cum poate schimba acesta soarta Romaniei.

Ce-am inteles din campania electorala? De vorba cu politologul Ovidiu Voicu, la Adevarul Live de la ora 15.00

Ce se poate spune, in urma acestei campanii electorale, despre calitatea democratiei din Romania? La aceasta intrebare si nu numai raspunde politologul Ovidiu Voicu, invitatul lui Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, la Adevarul Live de la ora 15.

Adevarul Live: Duminica, ziua in care votul tau conteaza. Cornel Ilie, Vunk, ne explica de ce trebuie sa ne facem auziti

De la ora 13. 00, invitati la Adevarul Live au fost Cornel Ilie de la Vunk si Magda Vasiliu, care ne-au spus de ce trebuie sa ne facem auziti duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, Ne facem auziti, vorbeste exact despre importanta votului romanilor si cum poate schimba acesta soarta Romaniei.

Adevarul Live de la ora 15.00: Pneumonia la copii poate ucide. Cum o putem preveni

Medicul pediatru Corina Cilcic vine la Adevarul Live sa traga un semnal de alarma cu privire la problemele respiratorii care ii pandesc pe copii in acest sezon.

Adevarul Live, ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu, unul dintre liderii noului PNL, din culisele victoriei lui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale ACL) si fost premier al Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

Dependenti de Adrenalina, Adevarul Live, ora 14.00. Prinde viteza in cele mai spectaculoase locuri. incearca longboardingul!

Astazi, de la ora 14. 00, Dependenti de Adrenalina aduce o noua activitate pe placul celor aflati in cautare de senzatii tari. Daca esti una dintre persoanele pasionate de viteza si drumuri lungi, poti incerca longboardingul. Ionut Alexandru si Crina Petrescu, practicanti ai acestui sport si organizatori de competitii in domeniu, se vor afla in platoul Adevarul Live, intr-o noua editie moderata de Iuliana Dima.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )