Libnet.ro
UNICEF

06:31

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, sustine vicepremierul Dan Barna

România Liberă România Liberă,
Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, sustine vicepremierul Dan Barna

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1, unde a castigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, sustine. continuă pe România Liberă

DAN BARNA: Legea de desfiintare a SIIJ ar putea fi adoptata in urmatoarea luna; rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 nu poate fi schimbat

Vicepremierul Dan Barna estimeaza ca legea pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) ar putea fi adoptata de Parlament in urmatoarea luna si subliniaza ca rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 nu poate fi schimbat, in ciuda dispozitiei unui procuror de la SIIJ privind renumararea voturilor, transmite Agerpres.

DAN BARNA, DESPRE RENUMARAREA VOTURILOR LA SECTORUL 1: Vorbim despre o plangere din campania PSD care refuza sa accepte rezultatul alegerilor

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, ca situatia creata la Sectorul 1, unde un procuror cere renumararea voturilor, este creata de PSD care refuza sa accepte rezultatul alegerilor.

Procurorii din comitatul Fulton, Georgia, investigheaza tentativele lui Donald Trump de a inversa rezultatul alegerilor prezidentiale din 2020

Procurorii din comitatul Fulton, Georgia, investigheaza tentativele lui Donald Trump de a inversa rezultatul alegerilor prezidentiale din 2020, potrivit unei scrisori vazuta miercuri de Reuters, aceasta fiind a doua investigatie penala impotriva fostului presedinte, transmite Reuters.

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Un al patrulea caz in randul scolarilor a fost identificat in Sectorul 6. Asta in conditiile in care orele cu.

Un elev de la o scoala din Sectorul 6, confirmat cu COVID-19

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat, astazi, pentru AGERPRES, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.

CU PRIVIRE LA SITUATIA DIN SECTORUL 1 Romprest a emis un drept la replica

Cu privire la scandalul legat de gestionarea deseurilor din Sectorul 1 al capitalei, compania Romprest a emis un drept la replica.

Nicusor Dan: Putem primi in administrare cele 4 spitale din Sectorul 1, dar vom cere bani. Ministerul Sanatatii sa vina cu o strategie Decizia Consiliului Local Sector 1 a fost legitima (VIDEO)

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a decis recent transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale din administrarea Primariei de sector in administrarea unitatilor.

Raman, cu adevarat, cele patru spitale din sectorul 1 fara finantare? Totul despre scandalul dintre Clotilde Armand si consilierii PSD

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a aprobat saptamana trecuta transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice - din administrarea primariei de sector in administrarea unitatilor sanitare. Transferul a fost necesar deoarece o decizie a Curtii de Conturi din 2016 arata ca primaria nu mai avea drept de administrare, iar terenurile si cladirile au ajuns astfel in administrarea spitalelor aflate in subordinea Ministerului Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )