Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raman, cu adevarat, cele patru spitale din sectorul 1 fara finantare? Totul despre scandalul dintre Clotilde Armand si consilierii PSD

Hotnews Hotnews,
 Raman, cu adevarat, cele patru spitale din sectorul 1 fara finantare? Totul despre scandalul dintre Clotilde Armand si consilierii PSD

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a aprobat saptamana trecuta transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice - din administrarea primariei de sector in administrarea unitatilor sanitare. Transferul a fost necesar deoarece o decizie a Curtii de Conturi din 2016 arata ca primaria nu mai avea drept de administrare, iar terenurile si cladirile au ajuns astfel in administrarea spitalelor aflate in subordinea Ministerului Sanatatii. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Putem primi in administrare cele 4 spitale din Sectorul 1, dar vom cere bani. Ministerul Sanatatii sa vina cu o strategie Decizia Consiliului Local Sector 1 a fost legitima (VIDEO)

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a decis recent transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale din administrarea Primariei de sector in administrarea unitatilor.

PSD vrea ca Primaria Capitalei sa preia cele 4 spitale din Sectorul 1. Gabriela Firea: Vom merge inclusiv in justitie daca nu vom putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor PNL, USR-PLUS si PMP (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a anuntat ca social-democratii vor merge inclusiv in justitie daca nu vor putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor locali ai.

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

Vlad Voiculescu, despre cazul spitalelor din Sectorul 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat sambata, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN SECTORUL 1: ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Clotilde Armand, spune ca nu va mai tolera santajul mafiei gunoaielor, iar daca Romprest refuza sa isi onoreze obligatiile contractuale, atunci va intra alt operator, in regim de urgenta, se arata intr-un comunicat al primariei transmis, astazi catre AGERPRES.

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )