Libnet.ro
UNICEF

13:46

Un roman se judeca in Statele Unite cu Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare

B1 B1,
Un roman se judeca in Statele Unite cu Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare

Un roman stabilit in California l-a dat in judecata pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare, informeaza digi24. ro. Mircea Voskerician care este dezvoltator imobiliar, detinea. continuă pe B1

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, dat in judecata de un antreprenor de origine romana

Mark Zuckerberg, creatorul retelei de socializare Facebook, a fost dat in judecata miercuri, in ziua in care a implinit varsta de 30 de ani, de Mircea Voskerician, un antreprenor imobiliar de origine romana care locuieste in nordul statului California, potrivit Mediafax. ro .

Mark Zuckerberg a donat 75 de mil. dolari unui spital

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, si sotia lui, doctorul Priscilla Chan, au donat 75 de milioane de dolari pentru San Francisco General Hospital, aceasta fiind cea mai mare suma de bani daruita de persoane individuale unui spital public din SUA,.

Mark Zuckerberg si sotia sa au donat 75 milioane dolari unui spital din San Francisco

Mark Zuckerberg si sotia lui, doctorul Priscilla Chan, au donat 75 milioane dolari pentru San Francisco General Hospital, anuntul fiind facut chiar de cofondatorul Facebook pe pagina sa de socializare. Consideram.

Mark Zuckerberg si sotia lui au donat 75 de milioane de dolari unui spital din San Francisco

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, si sotia lui, doctorul Priscilla Chan, au donat 75 de milioane de dolari pentru San Francisco General Hospital, aceasta fiind cea mai mare suma de bani daruita de persoane.

Joseph Biden: Statele Unite nu vor permite Rusiei sa redeseneze harta Europei

Vicepresedintele american Joseph Biden a declarat, vineri, ca Statele Unite nu vor permite Rusiei sa redeseneze arta Europei, relateaza Interfax Ukraine. Acesta este un moment in care Statele Unite si Europa.

Statele Unite au decis sa inchida ambasada din Yemen

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen si retragerea ambasadorului Mattew Tueller, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. Interesele diplomatice americane in Yemen vor fi reprezentate.

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen si retragerea ambasadorului Mattew Tueller, anunta Departamentul de Stat american. Interesele diplomatice americane in Yemen vor fi reprezentate de ambasadele.

Victor Ponta pleaca marti intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Seful Executivului va pleca marti seara si va revini in tara duminica. La Washington si New York se va intalni cu.

Peste 70 Nissan Micra comercializate in Romania, rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un numar de 76 automobile Nissan Micra comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer. Din cauza asamblarii incorecte a capsei pirotehnice a airbag-ului, in cazul detonarii, fluxul de gaze poate fi blocat, rezultand o crestere a presiunii in capsa pirotehnica si o posibila fisurare sau fragmentare a acesteia, a anuntat Nissan Romania.

CFR Calatori: 20 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 20 trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat CFR Calatori. Din cauza atentionarii de cod galben de viscol,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )