Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statele Unite au decis sa inchida ambasada din Yemen

B1 B1,
Statele Unite au decis sa inchida ambasada din Yemen

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen si retragerea ambasadorului Mattew Tueller, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. Interesele diplomatice americane in Yemen vor fi reprezentate. continuă pe B1

Un roman se judeca in Statele Unite cu Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare

Un roman stabilit in California l-a dat in judecata pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare, informeaza digi24. ro. Mircea Voskerician care este dezvoltator imobiliar, detinea.

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen

Statele Unite au decis inchiderea ambasadei din Yemen si retragerea ambasadorului Mattew Tueller, anunta Departamentul de Stat american. Interesele diplomatice americane in Yemen vor fi reprezentate de ambasadele.

Joseph Biden: Statele Unite nu vor permite Rusiei sa redeseneze harta Europei

Vicepresedintele american Joseph Biden a declarat, vineri, ca Statele Unite nu vor permite Rusiei sa redeseneze arta Europei, relateaza Interfax Ukraine. Acesta este un moment in care Statele Unite si Europa.

Victor Ponta pleaca marti intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Seful Executivului va pleca marti seara si va revini in tara duminica. La Washington si New York se va intalni cu.

Secretarul de Stat MAE, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Secretarul de Stat MAE, Radu Podgorean, este audiat, marti, de la ora 11. 00, de catre Comisia pentru politica externa din Senat in legatura cu gafa de la Ambasada Romaniei la Paris, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )