Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

România Liberă România Liberă,
Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 . continuă pe România Liberă

Mihnea Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Europa

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, a afirmat, luni, ca Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare pondere a tinerilor.

Sibiu a fost vizitat de cei mai multi turisti anul trecut

Un numar record de turisti au ajuns, anul trecut, la Sibiu, potrivit datelor recente privind incasarile taxei hoteliere. A fost inregistrat cel mai mare numar de cazari din ultimii noua ani din oras, cu aproape o treime mai mare decat cel din 2007, anul Capitalei culturale europene.

Unul dintre cei mai apreciati tineri designeri romani: Traiesc jumatate in realitate si jumatate in fantezie

Dragele mele doamne si domnisoare, stim deja ca luna martie este luna noastra. Oricine, orice ar zice sau oricat de mult ar incerca domnii sa se eschiveze, nu exista drept de veto. Asa ca m-am gandit ca in.

Compania farmaceutica MSD Romania are un nou director general.

Compania farmaceutica MSD Romania l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general, incepand cu 1 februarie 2014. Fabrizio Giombini are o experienta de peste 25 de ani in industria farmaceutica, incepandu-si cariera la Merck Co. , Inc. MSD), in 1989, in Italia, in calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai parasit organizatia. In cadrul Merck, a ocupat diferite pozitii in SUA si regiunea EMA, iar noua sa numire in functia de director general in Romania vine dupa .

FOTO Lucrarile artistului contemporan Georg Baselitz au ajuns in Romania

Unul dintre cei mai renumiti artisti contemporani din Germania si nu numai este Georg Baselitz, ale carui lucrari sunt expuse in perioada 7 martie 7 septembrie 2014, in pavilionul UniCredit Tiriac Bank vizavi de Romexpo). Operele de arta sunt realizate in anii 1982-1986.

Compania farmaceutica MSD Romania are un nou director general

Merck Co, cunoscuta in afara Statelor Unite si Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general al filialei sale din Romania, incepand cu 1 februarie 2014.

Romania, printre cele mai CORUPTE tari din lume

Romania este printre cele mai corupte tari intr-un clasament ce cuprinde Europa si America de Nord. Un studiu realizat in acest an arata cum sta tara noastra la combaterea criminalitatii, transparenta.

Preturile mondiale ale alimentelor, in cea mai mare crestere lunara din 2012

Indicele preturilor internationale ale alimentelor, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat, in februarie 2014, cea mai importanta crestere lunara de la mijlocul lui 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )