Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana, potrivit libertatea. ro. Preturile la alimente si bauturi non-alcoolice in UE variau anul trecut, intre 62% din media din UE. continuă pe Antena3

Romania si Polonia, cele mai mici preturi la alimente din UE in 2016

Preturile la alimente si bauturi non-alcoolice in Polonia si Romania sunt la jumatate din media inregistrata in Uniunea Europeana in 2016, arata datele publicate joi de Eurostat.

Eurostat: Romania si Polonia au inregistrat in 2016 cele mai mici preturi ale alimentelor din UE

Romania si Polonia au inregistrat in 2016 cele mai scazute preturi ale alimentelor din Uniunea Europeana, cele mai ridicate fiind in Danemarca si Suedia, potrivit datelor publicate joi de biroul european de statistica, Eurostat.

EXCLUSIV RCSRDS, operator cu cele mai mici tarife in Romania, vrea sa aplice o suprataxa la serviciile utilizate de clientii proprii in roaming in UE

RCSRDS, operator cu cele mai mici preturi la telefonia mobila pe piata locala, 'a solicitat autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) autorizarea aplicarii unei suprataxe pe o perioada de 12 luni pentru serviciile de comunicatii utilizate de clientii proprii in roaming in UE/SEE', au precizat marti pentru HotNews. ro oficialii autoritatii, care analizeaza in prezent aceasta cerere. 'Conform regulamentului european', spune ANCOM, 'furnizorii care nu pot sustine comercial furnizarea 'Roam like at home' pot solicita autoritatii nationale de reglementare o autorizare pentru a percepe utilizatorilor o suprataxa in plus fata de tarifele nationale, inca de la primul minut/SMS/MB consumat in roaming in UE/SEE'.

Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Forumul Economic din Krynica, Polonia, organizat de Institutul pentru Studii Estice, este cea mai mare conferinta de profil din Europa Centrala si de Est. In fiecare an, Forumul reuneste peste 3. 000 de invitati, lideri economici, politici si sociali.

Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an una din cele mai mari scaderi ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele institutului european de statistica Eurostat, publicate miercuri.

De ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in tehnologie

In Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in domeniultehnologieisi exista tot mai multe studente care studiaza la facultatile de profil, semn ca numarul va creste considerabil in anii urmatori. in Europa de Est nu este ceva iesit din comun ca femeile sa se indrepte spre domeniul stiintei si al tehnologiei, iar [].

FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn

Comuna Vidra din Muntii Apuseni detine cateva curiozitati suficiente pentru a determina un turist sa o viziteze. Printre altele, Vidra este comuna din Romania cu cel mai mare numar de sate, avand 39 de astfel de localitati.

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania.

Orasele in care au fost inregistrate cele mai multe vanzari de imobile din Romania, in primele cinci luni ale anului

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara anunta ca, in primele cinci luni ale anului 2017 au fost inregistrate, la nivel national, 234. 525 de vanzari. in luna mai 2017, nu.

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )