Libnet.ro
UNICEF

19:45

Orasele in care au fost inregistrate cele mai multe vanzari de imobile din Romania, in primele cinci luni ale anului

Antena3 Antena3,
Orasele in care au fost inregistrate cele mai multe vanzari de imobile din Romania, in primele cinci luni ale anului

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara anunta ca, in primele cinci luni ale anului 2017 au fost inregistrate, la nivel national, 234. 525 de vanzari. in luna mai 2017, nu. continuă pe Antena3

De ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in tehnologie

In Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in domeniultehnologieisi exista tot mai multe studente care studiaza la facultatile de profil, semn ca numarul va creste considerabil in anii urmatori. in Europa de Est nu este ceva iesit din comun ca femeile sa se indrepte spre domeniul stiintei si al tehnologiei, iar [].

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania.

Rezultatele la alegerile locale partiale in Mehedinti. Candidatii PSD au primit cele mai multe voturi

In cele doua comune din judetul Mehedinti, Godeanu si Simian, unde au fost organizate alegeri locale partiale, ambele posturi de primari au fost castigate de PSD.

FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn

Comuna Vidra din Muntii Apuseni detine cateva curiozitati suficiente pentru a determina un turist sa o viziteze. Printre altele, Vidra este comuna din Romania cu cel mai mare numar de sate, avand 39 de astfel de localitati.

Mumia este filmul cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din cariera lui Tom Cruise

Chiar daca nu a reusit sa debuteze pe primul loc in box-office, The Mummy/Mumia, cu Tom Cruise in rol principal, a devenit filmul care a produs cele mai mari incasari la debut din cariera actorului in vasta de 54 de ani.

Cum ne afecteaza sanatatea rufele uscate in casa: care sunt persoanele cele mai predispuse la imbolnavire si cum putem evita aceasta problema

Cand locuiti la oras, spatiul din locuinta este destul de limitat. Aceia dintre noi care nu au gradini, terase sau chiar balcoane deschise sunt fortati sa-si usuce rufele in interior, lucru care reprezinta un risc pentru sanatatea noastra.

Demisiile ministrilor au fost inregistrate la Secretariatul General al Guvernului

Demisiile ministrilor au fost inregistrate joi dimineata, potrivit unor surse, informeaza Agerpres. Demisiile au fost inregistrate la Secretariatul General al Guvernului. Astfel, singurul ministru.

Trei bucuresteni acuzati ca au determinat mai multe tinere, intre care o minora, sa se prostitueze, au fost retinuti

Doi barbati si o femeie din Capitala, acuzati ca au determinat mai multe tinere, intre care o minora, sa se prostitueze, au fost retinuti de catre politisti, care-i acuza de proxenetism. in acelasi dosar, mai este cercetata o tanara care ar fi depus o marturie mincinoasa.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )