Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn

Adevărul Adevărul,
FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn

Comuna Vidra din Muntii Apuseni detine cateva curiozitati suficiente pentru a determina un turist sa o viziteze. Printre altele, Vidra este comuna din Romania cu cel mai mare numar de sate, avand 39 de astfel de localitati. continuă pe Adevărul

De ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in tehnologie

In Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in domeniultehnologieisi exista tot mai multe studente care studiaza la facultatile de profil, semn ca numarul va creste considerabil in anii urmatori. in Europa de Est nu este ceva iesit din comun ca femeile sa se indrepte spre domeniul stiintei si al tehnologiei, iar [].

Rezultatele la alegerile locale partiale in Mehedinti. Candidatii PSD au primit cele mai multe voturi

In cele doua comune din judetul Mehedinti, Godeanu si Simian, unde au fost organizate alegeri locale partiale, ambele posturi de primari au fost castigate de PSD.

Nicolae Badalau: Sunt destule probleme iesite din grafic, la mai multe ministere. Premierul isi asuma tot Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat marti ca, dupa analizarea modului de indeplinire a programului de guvernare, a reiesit ca sunt destule probleme iesite din grafic.

Alerta terorista in Suedia: Un sofer a intrat cu un camion in mai multe masini (FOTO)

Un sofer a lovit cu un camion mai multe vehicule in districtul Sodermalm, intr-o zona centrala a capitalei Stockholm, potrivit DPA. Soferul a furat mai intai masina, iar apoi a.

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

EXCLUSIV RCSRDS, operator cu cele mai mici tarife in Romania, vrea sa aplice o suprataxa la serviciile utilizate de clientii proprii in roaming in UE

RCSRDS, operator cu cele mai mici preturi la telefonia mobila pe piata locala, 'a solicitat autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) autorizarea aplicarii unei suprataxe pe o perioada de 12 luni pentru serviciile de comunicatii utilizate de clientii proprii in roaming in UE/SEE', au precizat marti pentru HotNews. ro oficialii autoritatii, care analizeaza in prezent aceasta cerere. 'Conform regulamentului european', spune ANCOM, 'furnizorii care nu pot sustine comercial furnizarea 'Roam like at home' pot solicita autoritatii nationale de reglementare o autorizare pentru a percepe utilizatorilor o suprataxa in plus fata de tarifele nationale, inca de la primul minut/SMS/MB consumat in roaming in UE/SEE'.

Un sfert dintre romani traiesc in locuinte cu mai multe persoane decat camere

Un sfert dintre romani traiesc in locuinte cu mai multe persoane decat camere, arata datele Institutului National de Statistica, cuprinse in cercetarea statistica Fondul de locuinte. Cifrele sunt confirmate si de un sindaj al IRSOP efectuat la solicitarea bancilor pentru locuinte din Romania, care arata ca in randul tinerilor cu varsta de 18-34 de ani, procentul celor care se inghesuie urca la circa 32%.

Sky is the limit in domeniul aviatiei: cat castiga cel mai bine platit pilot din Romania

Meserie cu risc, insa plina de satisfactii. Asa poate fi caracterizata pe scurt profesia de pilot de aeronave. Iar la capitolul salarii lucrurile stau si mai bine, domeniul transporturilor aeriene numarandu-se printre cele mai bine platite din Romania.

Cat investeste compania farmaceutica GlaxoSmithKline in comunitatile din Romania

GlaxoSmithKline GSK), una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, are o strategie de responsabilitate sociala corporativa pe termen lung in Romania. GSK Romania a realizat investitii in comunitatile din Romania, in valoare de peste.

Top cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Cate sute de milioane au inregistrat companiile

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania, acele companii care livreaza produsele in farmacii, spitale si drogherii, sunt printre cele mai profitabile companii din tara avand cifre de afaceri de sute de milioane de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )