Libnet.ro
UNICEF

06:31

Romania, lider in UE la avansul vanzarilor auto din luna mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, lider in UE la avansul vanzarilor auto din luna mai

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Romania a crescut cu 46,1%, la 6. 001 masini, cel mai puternic avans din UE, in timp ce Dacia se situeaza printre primele marci de pe poata auto europeana dupa cresterea vanzarilor. continuă pe Wall-Street Ro

Arcelor Mittal mizeaza pe avansul pietei auto din China cu 60% in urmatorii 8 ani

Productia de automobile din China, tara care este cea mai mare piata de profil din lume, ar putea crestere cu circa 60% in urmatorii opt ani, stimuland cererea de otel, potrivit estimarilor ArcelorMittal, cel mai mare grup siderurgic la nivel global,.

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al vanzarilor auto dintre tarile membre UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini. Cresteri semnificative ale inmatricularilor, dar mai lente decat in.

Vesti bune pentru Romania! A inregistrat cel mai puternic avans al vanzarilor auto dintre tarile membre UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini, in timp ce Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana.

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Mai mult curse aeriene au fost amanate

Cel mai activ vulcan din Europa, Muntele Etna, a erupt din nou. Craterul a inceput iarasi sa arunce lava fierbinte si cenuta in atmosfera, iar fumul dens se poate vedea de la kilometri distanta. Tocmai de.

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )