Libnet.ro
UNICEF

18:15

Arcelor Mittal mizeaza pe avansul pietei auto din China cu 60% in urmatorii 8 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arcelor Mittal mizeaza pe avansul pietei auto din China cu 60% in urmatorii 8 ani

Productia de automobile din China, tara care este cea mai mare piata de profil din lume, ar putea crestere cu circa 60% in urmatorii opt ani, stimuland cererea de otel, potrivit estimarilor ArcelorMittal, cel mai mare grup siderurgic la nivel global,. continuă pe Wall-Street Ro

ArcelorMittal: Productia de automobile din China ar putea creste cu 60%

Productia de automobile din China cea mai mare piata de profil din lume) ar putea creste cu circa 60% in urmatorii 8 ani, pana la 30-35 milioane unitati, de la 22 milioane in prezent, stimuland astfel cererea de otel, estimeaza Lakshami Mittal, directorul general al ArcelorMittal cel mai mare grup siderurgic la nivel global), scrie Bloomberg.

Faze tari: Cum arata femeia care nu vrea sa faca sex niciodata; Trei tineri din China au fost protagonistii celui mai ciudat accident auto; Ce nebuna! A ramas cu vibratorul blocat in uretra, unde l-a bagat din greseala

Care dintre noi dam mai bine la pedale in pielea goala? Toate orasele importante ale planetei au fost ieri in sabatoare nudista! S-a dat startul la a 8-a editie a Curselor Mondiale pe bicicleta in pielea goala. A fost exmatriculata dupa ce a fost violata. Cum a ajuns o tanara din SUA in centrul miscarii pentru drepturile studentelor. Ea a fost extramatriculata de la universitate, dupa ce a marturisit ca a fost victima unui viol.

Valoarea pietei asigurarilor din Romania a ajuns la 2,05 miliarde de lei

Piata asigurarilor din Romania a atins, in primul trimestru al anului 2014, un nivel de 2,05 miliarde lei al primelor brute subscrise, in scadere cu 3,43% fata de intervalul similar din anul anterior, potrivit datelor preliminare anuntate, joi, intr-o conferinta de presa, de Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )