Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romania termina pe locul 5 Campionatul European de handbal feminin, dupa victoria in fata Germaniei

B1 B1,
Romania termina pe locul 5 Campionatul European de handbal feminin, dupa victoria in fata Germaniei

Romania a invins Germania, scor 23 - 22, si aterminat pe locul 5 CampionatulEuropean de handbal feminin. Ambele formatii au ocupat pozitia a treia in cele doua grupe. continuă pe B1

Campionatul European de handbal: Romania a castigat la ultima faza meciul cu Germania si a incheiat pe cinci. Accidentare grava la golul victoriei

Romania a castigat cu 23-22 partida cu Germania de la Campionatul European si a incheiat pe locul al cincilea. Meciul s-a incheiat dupa ce Cristina Zamfir a plonjat si a marcat, insa jucatoarea noastra s-a lovit de bara.

Live Romania - Germania pentru locul 5 la Campionatul European de handbal (16:45)

Romania si Germania se dueleaza, vineri dupa-amiaza, pentru ocuparea locului al 5-lea in ierarhia finala a Campionatului European de handbal feminin din Suedia. Aceasta dupa ce ambele echipe au incheiat pe locul trei in grupele principale din care au facut parte, ratand astfel calificarea in semifinale.

CALCULE Cum se poate califica Romania in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Azi, de la ora 19.30, este meciul decisiv cu Danemarca

Nationala de handbal a Romaniei ca juca azi, de la ora 19. 30, cel mai important meci de la Campionatul Mondial din Suedia.

Romania a ratat calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin, dupa infrangerea in fata Danemarcei

Romania a ratat calificarea in semifinalele Compionatului European de handbal feminin, dupa ce a pierdut partida contra Danemarcei cu scorul 21 - 17. Handbalistele antrenate de Martin Ambros aveau nevoie.

Nationala de handbal a Romaniei si-a aflat urmatoarea adversara: Cu cine se vor duela elevele lui Ambros Martin pentru locul cinci de la Campionatul European

Nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni echipa Germaniei in meciul pentru locul cinci de la Campionatul European, informeaza Ziare. com. Duelul cu Germania, care a.

Dupa un meci tensionat, Romania a invins Cehia cu 30 - 28 la Campionatul European de Handbal Feminin

Echipa feminina de handbal a Romaniei a invins cu greutate Cehia, la EURO 2016, obtinand in final scorul de 30 -28 17-14).

Cristina Neagu e senzationala! Primele reactii dupa victoria Romaniei in fata Cehiei la Campionatul European de handbal feminin

Cristina Neagu este o sportiva senzationala, extrem de puternica si rapida, a sustinut selectionerul Cehiei, Jan Basny, dupa ce echipa sa a fost invinsa de Romania, in grupa principala a.

Romania va intalni Germania pentru locul 5 la Campionatul European

Infranta de Danemarca in ultimul meci al grupelor principale, nationala Romaniei a ratat calificarea in semifinale la Campionatul European gazduit de Suedia si va disputa un ultim meci de clasament.

Live Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei a disputat, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )