Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rooney, in lupta cu recordurile. Englezul a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria Premier League

Adevărul Adevărul,
Rooney, in lupta cu recordurile. Englezul a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria Premier League

Golul marcat de Wayne Rooney in poarta lui West Ham United, in partida castigata de Manchester United cu 2-1, a fost special, deoarece l-a propulsat pe atacantul englez pe locul al treilea in topul celor mai buni marcatori din istoria Premier League. continuă pe Adevărul

Cel mai recent lungmetraj de fictiune semnat de regizorul Nicolae Margineanu, Poarta alba, lansat pe 16 octombrie, la Cinema Studio

Cel mai recent lungmetraj de fictiune semnat de regizorul Nicolae Margineanu, Poarta alba, se pregateste de lansarea de gala. in data de 16 octombrie, la Cinema Studio, incepand cu ora 19:00, evenimentul de.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Cel mai frumos cadou pentru noaptea dintre ani: Orasul viitorului

Raspunsul la intrebarea Unde faci Revelionul?, care in curand se va afla pe buzele tuturor prietenilor si rudelor, poate fi anul acesta cel mai impresionant din toate: Dubai. Caracterizat prin lux si grandoare,.

Economia SUA, crestere galopanta: cel mai rapid avans dupa 2009 in T2, de 4,6%

Economia SUA a inregistrat o crestere de 4,6% in al doilea trimestru al anului, cel mai rapis avans de la incheierea recesiunii, la jumatatea anului 2009, depasind avansul de 4,2% estimat initial de autoritati, conform datelor publicate vineri de.

Cel mai mare dusman al Romaniei, descoperit dupa o calatorie in jurul lumii

Cel mai mare dusman al Romaniei eRomania. Aceasta e concluzia lui Stefan Marinescu, tanarul care in ultimul an a traversat 30 de tari in expeditia Calator cu Tricolor.

Utile: Afectiuni care iti ataca organismul in tacere; Cel mai bun condiment care lupta in mod eficient impotriva cancerului; Alimente banale care te pot omori pe loc daca nu le consumi corect

Gravidele care se machiaza pot naste copii cu astm. Produsele de make-up si cele de infrumusetare pot fi daunatoare fatului, daca viitoarele mame le folosesc in timpul sarcinii. Gravidele au fost avertizate sa nu foloseasca machiaj pentru. Ce sa faceti ca sa spuneti adio constipatiei. Constipatia este un simptom, nu o boala. Ea este cauzata de cele mai multe ori de o dereglare in modul de functionare a colonului. Aflati cum puteti scapa rapid de ea. Obiceiurile normale legate.

Cel mai bun condiment care lupta in mod eficient impotriva cancerului

Cercetatorii au descoperit ca exista un condiment care are capacitatea de a micsora tumorile. Mai mult decat atat, acesta este mai eficient decat multe medicamente administrate pacientilor cu cancer.

Viralul BendGate cu iPhone 6 Plus indoit ar putea fi cel mai mare fals de pe Internet

Bendgate a devenit cosmarul Apple, dar videoclipul in care un iPhone 6 Plus se indoaie usor poate fi un fals. Viralul are circa 33 de milioane de afisari, dar si cateva ciudatenii care nu se potrivesc cu realitatea si declaratiile Apple. iPhone 6 Plus se indoaie a fost subiectul acestei saptamani. Totul a pornit dupa cateva mesaje publicate pe Twitter si videoclipul incarcat pe YouTube de Unbox Therapy. Are aproape 33 de milioane de vizualizari in prezent. Cu siguranta a [].

Marasti, Micul Phenian, cel mai scump cartier din oras

Cartierul, compus aproape exclusiv din blocuri, este mai scump decat zona centrala sau decat cartierul Andrei Muresanu.

Honda prezinta la Paris un concept de Civic Type R, cel mai puternic model al marcii

Honda va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2-19 octombrie) un concept al celui mai puternic model al sau, Civic Type R. Masina care va fi lansata in 2015 are motor de 280 CP si va fi produsa in Anglia. Civic Type R a fost produsa pana in 2011, iar in toamna lui 2012 niponii au confirmat ca modelul va reveni in piata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )