Libnet.ro
UNICEF

19:15

Rusia ar putea reduce productia de petrol anul viitor, din cauza dificultatilor economice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia ar putea reduce productia de petrol anul viitor, din cauza dificultatilor economice

Rusia, al doilea mare exportator de petrol la nivel global, ia in calcul reducerea productiei de petrol anul viitor, pe fondul dificultatilor economice, a declarat Alexander Novak, ministrul energiei in guvernul de la Moscova, relateaza Sputnik News,. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia si-ar putea reduce productia de petrol

Rusia si-ar putea reduce productia de petrol, din cauza dificultatilor economice, a declarat ministrul rus al Energiei, Aleksandr Novak, citat de Sputnik News fosta RIA Novosti).

E.ON va investi anul viitor 150 milioane lei in retelele de distributie a gazelor

Compania E ON Distributie, subsidiara a grupului german E. ON, va investi anul viitor cel putin 150 milioane de lei in retelele de distributie a gazelor naturale, nivel similar cu suma alocata in acest an, transmite Mediafax .

Raluca Arvat va deveni mamica pentru prima oara, anul viitor

Raluca Arvat 38 de ani), prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, este insarcinata in sase luni si va deveni mama unui baietel anul viitor, inainte de Paste.

VIDEO Robbie Williams concerteaza la Bucuresti anul viitor

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta in Romania anul viitor, show-ul urmand sa fie organizat de unul dintre cei trei mai promoteri romani care au depus oferte, potrivit ZF.

OPEC nu isi va reduce productia indiferent cat de mult scade pretul petrolului

Arabia Saudita a reusit sa-i convinga pe ceilalti membri ai Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol OPEC) ca nu este in interesul grupului sa reduca productia, indiferent cat de mult va scadea pretul petrolului, a declarat ministrul saudit al Petrolului, Ali al-Naimi intr-un interviu acordat revistei Middle East Economic Survey MEES), transmite Reuters.

Lucrarile la noul stadion vor fi demarate anul viitor in luna mai

Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30. 854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Complexul sportive a fost scos la licitatie.

Sala Polivalenta din Alexandria intra in proces de modernizare anul viitor Stadionul mai asteapta, din motive birocratice

Sala Polivalenta din Alexandria si Stadionul municipal sunt cele doua obiective care urmeaza a fi reabilitate si modernizate cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii.

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va concerta in Romania anul viitor

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va reveni in Romania, in luna martie a anului 2015, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, potrivit site-ului oficial al artistului.

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va concerta in Romania anul viitor (VIDEO)

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va reveni in Romania, in luna martie a anului 2015, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, potrivit site-ului oficial al artistului.

VIDEO David Bisbal va concerta la Bucuresti anul viitor

Cantaretul de muzica latino David Bisbal va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 martie2015, potrivit site-ului oficial al artistului.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )