Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ruxandra Dragomir a fost numita in fruntea Organizatiei de Femei din Partidul Miscarea Populara

B1 B1,
Ruxandra Dragomir a fost numita in fruntea Organizatiei de Femei din Partidul Miscarea Populara

Ruxandra Dragomir este noul presedintele al Organizatiei de Femei din Partidul Miscarea Populara. intr-un comunicat al formatiunii, se anunta ca aceasta a fost desemnata in functie interimar. Fosta. continuă pe B1

Fosta tenismena Ruxandra Dragomir serveste la Miscarea Populara

Fosta jucatoare de tenis, Ruxandra Dragomir, a fost numita vineri in functia de presedinte interimar al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara.

Ruxandra Dragomir, sefa Organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir este presedintele interimar al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, informeaza Mediafax.

General sirian: Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak. Siria nu are legatura cu aducerea teroristului in Romania

Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak, a declarat un general sirian pentru Vocea Rusiei. Acesta spune ca Siria nu are nicio legatura cu transferul omului de afaceri in Romania. Mai mult, generalul.

Vocea Rusiei: Omar Hayssam a fost adus dintr-o inchisoare din Irak

Sirianul Omar Hayssam a fost transferat in Romania dintr-o inchisoare din Irak, afirma directorul de presa al agentiei de stat siriene SANA, Ahmed Daua, citat de Vocea Rusiei. Siria nu are nicio legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )