Libnet.ro
UNICEF

08:31

Ce salarii au crescut cel mai mult in ultimul an

România Liberă România Liberă,
Ce salarii au crescut cel mai mult in ultimul an

Salariile medii nete exprimate in lei au crescut in ultimul an cu 7%. Exista domenii in care salariile au scazut si altele in care s-au inregistrat cresteri de o treime. Discrepantele demonstreaza existenta unor dezechilibre structurale majore atat pe piata muncii din Romania, cat si intre productivitatile diferitelor sectoare ale economiei. continuă pe România Liberă

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Oculus a decis: cel mai bun joc de realitate virtuala este SteamCrew VR

Daca aveti o fascinatie pentru domeniul realitatii virtuale, veti aprecia cu siguranta un nou joc intitulat SteamCrew VR, castigatorul unei competitii Oculus. Cu toate ca Oculus Rift nu este inca disponibil pentru achizitie intr-o varianta finala, cei de la Oculus lucreaza intens la realizarea unei colectii destul de stufoase de jocuri si aplicatii, pana cand [] Oculus a decis: cel mai bun joc de realitate virtuala este SteamCrew VR Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul aurului, la cel mai redus nivel al ultimelor 11 saptamani

Pretul futures al aurului a scazut vineri, la New York, pana la cel mai redus nivel al ultimelor 11 saptamani, dupa ce administratia de la Washington a anuntat ca economia SUA a creat, in luna mai, un numar peste asteptari de locuri de munca. in aceste conditii, investitorii speculeaza ca banca centrala americana, Federal Reserve Fed), va majora dobanzile.

Cat costa si ce poate face cel mai performant laptop de gaming

Jocurile pe portabile nu mai sunt de multi ani un mit, iar Aorus X5, laptop de gaming, confirma ca va puteti juca pana si cele mai pretentioase jocuri in deplasare. Desi nu sunt disponibile pe canale oficiale in Romania, daca aveti nevoie de un laptop de gaming, cele de la Aorus vin la pachet cu [] Cat costa si ce poate face cel mai performant laptop de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Canada

Campionul mondial si liderul clasamentului din Formula 1, Lewis Hamilton, a stabilit, vineri, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Canadei.

Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga

Cei de la Gionee au facut o treaba din ce in ce mai buna la capitolul smartphone-uri in ultimii ani, iar noul Gionee Marathon M4 continua acest trend. Prin intermediul unor creatii precum cele realizate de Gionee si aduse in Romania de catre Allview, terminalele chinezesti sunt din ce in ce mai atragatoare. Avand in [] Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare card microSD e mai scump decat orice telefon in care l-ai baga

Cel mai mare card microSD are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti.

Victor Ponta: Respectul pentru 8234;profesori8236; este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern si eficient

De Ziua invatatorului, premierul Victor Ponta a apreciat ca respectul pentru profesori este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern. Respectul pentru 8234;profesori8236; este, din.

Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

IPhone n-a avut niciodata slot pentru card microSD, dar pe Android si pe Windows Phone poate ca ti-ai dori acest model. Are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti. La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anuntat ca [] Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Zilele trecute cei de la HTC au lansat un smartphone dedicat, se pare, exclusiv pietei din China. Acesta poarta numele de HTC One ME. Dupa ce la inceputul acestui an HTC a anuntat in China doua dispozitive de top, One M8+ si One E9+, compania taiwaneza si-a completat colectia de aparate disponibile in Asia cu [] Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )