Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Canada

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Canada

Campionul mondial si liderul clasamentului din Formula 1, Lewis Hamilton, a stabilit, vineri, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Canadei. continuă pe Online Sport

Cel mai rapid pompier din Romania lucreaza la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Galati

Capitanul Adrian Bratu a obtinut locul I in Etapa Finala a Campionatului National de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne editia 2015. Pompierul s-a luat la intrecere cu 280 de atleti din intreaga tara, care fac parte din loturile reprezentantive ale tuturor structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne.

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara.

Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga

Cei de la Gionee au facut o treaba din ce in ce mai buna la capitolul smartphone-uri in ultimii ani, iar noul Gionee Marathon M4 continua acest trend. Prin intermediul unor creatii precum cele realizate de Gionee si aduse in Romania de catre Allview, terminalele chinezesti sunt din ce in ce mai atragatoare. Avand in [] Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare card microSD e mai scump decat orice telefon in care l-ai baga

Cel mai mare card microSD are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti.

Victor Ponta: Respectul pentru 8234;profesori8236; este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern si eficient

De Ziua invatatorului, premierul Victor Ponta a apreciat ca respectul pentru profesori este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern. Respectul pentru 8234;profesori8236; este, din.

Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

IPhone n-a avut niciodata slot pentru card microSD, dar pe Android si pe Windows Phone poate ca ti-ai dori acest model. Are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti. La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anuntat ca [] Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Zilele trecute cei de la HTC au lansat un smartphone dedicat, se pare, exclusiv pietei din China. Acesta poarta numele de HTC One ME. Dupa ce la inceputul acestui an HTC a anuntat in China doua dispozitive de top, One M8+ si One E9+, compania taiwaneza si-a completat colectia de aparate disponibile in Asia cu [] Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Indicele preturilor produselor alimentare, la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in luna mai 2015, atingand cel mai redus nivel inregistrat dupa luna septembrie 2009, in conditiile in care preturile cerealelor s-au diminuat substantial pe fondul perspectivelor favorabile pentru recoltele din acest an, informeaza FAO, conform Agerpres.

Canabisul este cel mai utilizat drog in Europa

Canabisul este cel mai utilizat drog in Europa, dar cererea de heroina a stagnat, potrivit unui raport difuzat joi de Centrul european de monitorizare a Drogurilor si Dependentei de Droguri EMCDDA), relateaza .

Cel mai apropiat colaborator al Monicai Macovei a devenit consultantul politic al lui Predoiu

Mihai Politeanu, cel mai apropiat colaborator al Monicai Macovei, alaturi de care a infiintat Asociatia M10, a devenit, dupa doua luni, consultantul politic al lui Catalin Predoiu, premierul desemnat al noului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )