Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga

Playtech Playtech,
Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga

Cei de la Gionee au facut o treaba din ce in ce mai buna la capitolul smartphone-uri in ultimii ani, iar noul Gionee Marathon M4 continua acest trend. Prin intermediul unor creatii precum cele realizate de Gionee si aduse in Romania de catre Allview, terminalele chinezesti sunt din ce in ce mai atragatoare. Avand in [] Gionee Marathon M4 e cel mai nou smartphone de cursa lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine

Zilele trecute cei de la HTC au lansat un smartphone dedicat, se pare, exclusiv pietei din China. Acesta poarta numele de HTC One ME. Dupa ce la inceputul acestui an HTC a anuntat in China doua dispozitive de top, One M8+ si One E9+, compania taiwaneza si-a completat colectia de aparate disponibile in Asia cu [] Cel mai performant smartphone HTC nu este pentru oricine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou update pentru Galaxy S6 aduce noutati de care ar trebui sa tii cont [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 a fost lansat in martie, are direct Android Lollipop, dar actualizarea la cea mai noua versiune intarzie. Pana o vei primi, iata la ce sa te astepti. Pana o sa-ti treaca Samsung noul telefon la Android M, mai ai de trecut printr-o actualizare de la Android Lollipop. Este vorba de versiunea 5. [] Cel mai nou update pentru Galaxy S6 aduce noutati de care ar trebui sa tii cont [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Taxi arata ca tacerea este un Joc periculos in viata de cuplu, in cel mai nou videoclip al trupei

Trupa Taxi a lansat un nou videoclip, Joc periculos, material care are la baza o piesa noua, despre momentele in care tacerile duc la distrugerea vietii de cuplu. Protagonistii clipului formeaza un cuplu si in viata reala, astfel ca trairile celor doi au fost cu atat mai reale.

Chinezii de la Gionee confirma cele mai asteptate dotari ale Elife E8 si Marathon M5

Chinezii de la Gionee vor lansa luna aceasta doua telefoane: Elife E8 si Marathon M5. Cel din urma va fi foarte bun pentru fotografii, cel de-al doilea are toate sansele sa ofere o autonomie incredibila, dar nu datorita vreunei tehnologii inovatoare a bateriei. Daca vrei autonomie, cu actualele telefoane, cel mai curand iti iei o [] Chinezii de la Gionee confirma cele mai asteptate dotari ale Elife E8 si Marathon M5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Grumpy Cat risca sa fie detronata! Melissa, pisica poreclita Einstein ce face mai nou furori pe internet!

Faimoasa Grumpy Cat risca sa fie detronata! Asta deoarece o alta felina simpatica foc face mai nou furori in mediul online. Numele ei este Melissa si adora sa se pozeze cu limba scoasa! .

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Canada

Campionul mondial si liderul clasamentului din Formula 1, Lewis Hamilton, a stabilit, vineri, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Canadei.

Cel mai mare card microSD e mai scump decat orice telefon in care l-ai baga

Cel mai mare card microSD are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti.

Victor Ponta: Respectul pentru 8234;profesori8236; este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern si eficient

De Ziua invatatorului, premierul Victor Ponta a apreciat ca respectul pentru profesori este ingredientul cel mai important al unui sistem de invatamant modern. Respectul pentru 8234;profesori8236; este, din.

Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

IPhone n-a avut niciodata slot pentru card microSD, dar pe Android si pe Windows Phone poate ca ti-ai dori acest model. Are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti. La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anuntat ca [] Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )