Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scandal in Marea Britanie. Premierul David Cameron, acuzat ca este amator de petreceri deochiate

România Liberă România Liberă,
Scandal in Marea Britanie. Premierul David Cameron, acuzat ca este amator de petreceri deochiate

Premierul Marii Britanii, David Cameron, ar fi mare amator de petreceri renumite pentru consumul de alcool si droguri, care se organizeaza in orasul englez Chipping Norton. Totodata, prim-ministrul englez ar avea ca hobby vanatoarea, desi incearca sa ascunda acest lucru, potrivit cartii biografice Call Me Dave: The Unauthorised Biography of David Cameron. continuă pe România Liberă

Scandal in Marea Britanie. Premierul David Cameron, acuzat ca este amator de petreceri deocheate

Premierul Marii Britanii, David Cameron, ar fi mare amator de petreceri renumite pentru consumul de alcool si droguri, care se organizeaza in orasul englez Chipping Norton. Totodata, prim-ministrul englez ar avea ca hobby vanatoarea, desi incearca sa ascunda acest lucru, potrivit cartii biografice Call Me Dave: The Unauthorised Biography of David Cameron.

Marea Britanie a primit primii refugiati sirieni

Marea Britanie a primit, marti, primii refugiati sirieni in cadrul proiectului guvernamental anuntat, la inceputul lunii, de premierul David Cameron.

Fragmente dintr-o carte despre biografia lui David Cameron releva detalii stanjenitoare din tineretea sa

O carte scrisa de un fost presedinte al Partidului Conservator din Marea Britanie il pune intr-o postura stanjenitoare pe premierul David Cameron. in cateva pasaje din carte se povesteste cum tineretea lui.

Marea Britanie: Ernst Young nu va mai recruta absolventi in functie de clasificarile diplomelor universitare si va folosi evaluari online pentru a verifica potentialul candidatilor

Ernst Young, una dintre companiile care recruteaza cel mai mare numar de absolventi in vederea angajarii in Marea Britanie, a anuntat ca isi modifica actualele criterii de recrutare care tineau cont de clasificarile diplomelor universitare, aratand ca nu exista o dovada ca succesul la universitate este corelat cu realizarile de mai tarziu, scrie Huffington Post. Maggie Stilwell, manager de talente la Ernst Young, spune ca compania va folosi inclusiv evaluari online pentru a verifica potentialul candidatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )