Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sef din Inspectoratului General pentru Imigrari retinut pentru implicare intr-o retea care rapea straini: Din gruparea infractionala face parte si un fost bodyguard al lui Gigi Becali

B1 B1,
Sef din Inspectoratului General pentru Imigrari retinut pentru implicare intr-o retea care rapea straini: Din gruparea infractionala face parte si un fost bodyguard al lui Gigi Becali

Comisarul Narcis Ion Dumitru, sef Serviciul Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale a Strainilor din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari a fost retinut intr-un dosar ce vizeaza o. continuă pe B1

Un sef din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari a fost retinut de DIICOT pentru sprijinirea unui grup de rapitori

Comisarul Narcis Ion Dumitru, sef serviciu in cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari IGI), a fost retinut de DIICOT pentru 24 de ore, el fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la santaj.

Sef de serviciu de la Imigrari, retinut de DIICOT pentru complicitate la santaj

Procurorii DIICOT au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Ion-Narcis Dumitru, seful Serviciului Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale a Strainilor din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Directia pentru Imigrari a Municipiului Bucuresti, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la santaj.

Declaratia lui Nicusor Dan este FALSA: Explicatia scandalului absentelor din Consiliul general al Primariei Capitalei

A avut dreptate Nicusor Dan sa dea vina pe PSD pentru a-si motiva absentele din CGMB? Se pare ca nu. in momentul acesta, formal, eu nu mai sunt membru USB, ci USR. Mandatul in CGMB este de.

Evolutiile din Europa - pericol pentru diaspora romaneasca. Suntem pregatiti?! |ANALIZA AID

Ocupati cu campania electorala interna, ce pare ca nu se mai termina, campanie dominata asa cum spunea Eugen Simion de injurii si insulte, este trecuta pe planul doi soarta diasporei romanesti, nu doar ca grija permanenta a statului roman, ci mai ales in realizarea de planuri alternative la miscarile extremiste din Europa.

Asa se fura, stilul asta, o iei si o ascunzi aici: Doi romani s-au filmat in timp ce furau dintr-un supermarket din Marea Britanie pentru a da sfaturi conationalilor (VIDEO)

Un scandal a izbucnit in Marea Britanie dupa ce doi imigranti romani s-au filmat in timp ce furau dintr-un supermarket pentru a da sfaturi despre cum trebuie sa fie facut furtul fara a fi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )